Altınoluk`ta bekçilere özel ilgi.

Altınoluk`ta bekçilere özel ilgi.

Altınoluk belediye başkanı Özpolat site bekçileriyle buluştu.





________________/Enver DOLGUN / EDREMİT

Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, beldesindeki görevli "Site Bekçileri" ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, beldesinde birlik ve beraberliği sağlamak amacı ile tüm sivil toplum kuruluşları, taksiciler yanı sıra beldesindeki görevli "Site Bekçileri" ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Altınoluk`un oksijen zenginliği yanı sıra ilçe olmaya hazır bir belde olması nedeni ile halkla bütünleşmenin, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için toplumun tüm katmanları ile bir araya gelip onların sorunlarını birinci elden öğrenmeyi hedeflediğini vurgulayan Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Altınoluk beldesinde bulunan bütün `Site Bekçileri`nin katıldığı yemekte sorunlarını dinledi. Çözülemeyecek hiçbir sorun olmadığını açıklayan Başkanı Hasan Özpolat, Altınoluk Beldesinin sorunlarını bildiklerini ve tek tek bu sorunları çözdüklerini ifade edip, Altınoluk geleceğin en önemli yerleşim ve turizm merkezlerinden biri olacağını müjdeledi. 
Herkese katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ederek herhangi bir sıkıntılarında her zaman yanlarında olacağını bir kez daha dile getiren Başkan Özpolat, gecenin sonunda konuklarını tek tek uğurladı.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı