Altınoluk’un çehresi değişiyor

Altınoluk’un çehresi değişiyor

Altınoluk modern kent kimliğine kavuşuyor

Edremit Belediyesi turistik Altınoluk Mahallesi’nin çehresini değiştirecek olan “Yürüyüş, Bisiklet Yolu ve Çevre Düzenleme” çalışmalarıtamamlanıyor.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatları doğrultusunda; Altınoluk İskele Mahallesi Atatürk Caddesi, Barbaros Caddesi ve bağlı 12 sokakta 22 bin metrekare begonit beton parke taş kaplaması, 10 bin metrekare begonit kaldırım, 1000 metrelik bisiklet yolu yapımı devam ederken 150 aydınlatma direği için elektrik altyapısı ve cep otopark düzenlemeleri de beraberinde tamamlanıyor. Yolun orta kesiminde dikilen 30 palmiye ağacının yanı sıra, çevre peyzaj düzenlemeleri de Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

Edremit Belediyesi Altınoluk Şube Sorumlusu Mustafa Özkan yaptığı açıklamada: “Edremit Belediyesi olarak Altınoluk bölgesinde Atatürk ve Barbaros Caddesi yenileme çalışmaları yapıyoruz. Tabi bununla birlikte çevre düzenlemesini de birlikte yaparak yürütüyoruz. Buranın bitiminden sonra Cumhuriyet Meydanı'ndaki düzenlemeyi yapacağız. Böylelikle Atatürk Caddesi ve Barbaros Caddesi'yle birlikte Cumhuriyet Meydanı’nı halkımızın hizmetine sunacağız. Bunun haricinde Altınoluk Mahallesi'nde, İskele Mahallesi'nde ve Şahindere Mahallesi'nde 1 adet, içerisinde çocuk oyun gruplarının bulunduğu, spor alanlarının bulunduğu ve dinlenme alanlarının olduğu parkları da en kısa zamanda hizmete sunacağız. Bu çalışmalarda bizim bölgemize desteklerini sağlayan Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan'a ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Tümdeniz Çelebi'ye teşekkür ediyoruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: Altınoluk’ çehresi değişiyor
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli