Altınoluk`un En`lerine taltif

Altınoluk`un En`lerine taltif

İmamlar korosu beğeni topladı.




Edremit ilçesi Altınoluk Beldesinde Türk Kültürünü Yaşatma Vakfı (TÜYEV) ile Edremit Körfezi Tasavvuf Müziği Derneği ile düzenlediği Kutlu Doğum Haftasında Altınoluk'ta 2011 Yılının En İyileri”ne plaket verildi.

Edremit ilçesi Altınoluk Beldesinde Türk Kültürünü Yaşatma Vakfı (TÜYEV) kuruluşunun 16. ncı yıl dönümünde Edremit Körfezi Tasavvuf Müziği Derneği ileAltınoluk Ayhan Şahenk Kültürü Salonunda düzenlediği Kutlu Doğum Haftasında tüm misafirlere peygamberimizi simgeleyen kırmızı güller ikram edilirken, Kutsal Emanetler Resim Sergisi” büyük ilgi gördü ve Altınoluk'ta 2011 Yılının En İyileri”ne plaket verildi.

TÜYEV'nın başlattığı Mavi Kapak Kampanyası sonucu alınan 4 adet engelli arabasını Hilmi Uzun, İbrahim Yıldıray, Mehmet Mürsel Kurnaz ve Ali Gürlek'e teslim edildiği etkinlikte konuşan Başkanı İsmail Tok, İnsanlara insanca yaşamayı öğreten lider peygamberimizdir. Türkler ise asırlardır İslam'ın kılıcı, sancağı, bayrağı olmuştur ve olmaya da devam edecektir” dedi.

2011 Yılında 10 dalda  Altınoluk'un Enleri”nden, En iyi esnaf dalında Orhan Doruk, En iyi eğitimci dalında Muhterem Dayanç, En iyi idareci dalında Çiğdem Kıvan, En iyi yardım derneği yöneticisi dalında Hilmi Topal, En iyi sivil toplum derneği dalında Hüseyin Altay, En iyi din görevlisi dalında Ali Kurnaz, En iyi sanayici dalında Hamit İzmirli, En iyi yönetici dalında Ender Şahin, En iyi basın mensubu dalında Enver Dolgun ve En iyi eğitim gönüllüsü dalında Fikri Coşkun'a plaketleri verildi.

Edremit Müftülüğü tarafından 6 yıl önce İmamlar Korosu” olarak kurulan ve bu sene dernekleşen, Şef Aşgın Tunca idaresindeki Edremit Körfezi Tasavvuf Müziği Derneğinin orkestra ve İmamlar Korosu” tasavvuf müziğinden eserler sunarken büyük beğeni ile izlendi.

Konser sonunda Edremit Körfezi Tasavvuf Müziği orkestrası ve  İmamlar Korosu”na teşekkür eden Edremit Müftüsü Ramazan Tekin, tek amaçlarının peygamber efendimize yakışır güzel anma etkinliklerini hedeflediklerini söyledi ve Geceniz mübarek olsun” dedi.

TÜYEV'in, Edremit Körfezi Tasavvuf Müziği Derneği ile düzenleyip, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Yıldırım'ın sunuculuğunu yaptığı Kutlu Doğum Haftası etkinliğine Edremit Müftüsü Ramazan Tekin, AK Parti Edremit ilçe Başkanı Harun Yüzüak, MHP Edremit ilçe Başkanı Ahmet Soylu, MHP Altınoluk Belde Başkanı Abdurrahman Elma, MHP Altınoluk Gençlik Kolları Başkanı Tarık Altıntaş, Karadenizliler dernek Başkan Yardımcısı Kemal Acar, Zeytinli, Güre, Akçay MHP belde başkanları ile kalabalık bir davetli gurubu katıldı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı