Altınova Belediyespor : 0 - Etispor : 1

Altınova Belediyespor : 0 - Etispor : 1

Eti Altınova deplasmanında maden buldu 0-1




.................

Altınova Belediyespor:0 - Etispor:1

Süper Amatör Lig 5`inci hafta müsabakalarına 21 Ekim 2012 Pazar günü oynanan yedi karşılaşma ile devam edildi. Ligin 5`inci haftasında en farklı galibiyeti Gömeç Belediyespor`u 4-0 `la geçerek liderliğini devam ettiren Altınoluk Belediyespor alırken, sahasında konuk ettiği Sakaryaspor`u 2-1`le geçen Burhaniye Belediyespor bu galibiyetiyle Küçükköy Belediyespor ve Altınova Belediyespor`un kaybettiği haftada iki basamak birden yükselerek sıralamada ikinciliğe oturdu.

Lige iyi bir başlangıç yaparak puan cetvelinde kendine 9 puanla üçüncü sırada yer bulan Altınova Belediyespor deplasmanına sakatlıkları devam eden Sercan, Ahmet ve Feridun`dan yoksun olarak giden Etispor, karşılaşmaya rüzgar avantajıyla birlikte başlamasına rağmen yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince istediği golü bir türlü bulamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rüzgar avantajı ev sahibi ekibe geçmesine rağmen oyunun 71`inci dakikasında ikili mücadelede ön liberoda topu kazanan Sinan, Semih paslaşması sonrası sağ tarafta topla buluşan Yiğitcan`ın, sol çizgiden götürüp ceza sahası yayına gönderdiği topu, Zafer düzgün bir vuruşla ev sahibi takımın filelerine gönderince temsilcimiz Etispior 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda her iki takımda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşma 1-0 Etispor'un üstünlüğü ile sona erdi. Alınan bu galibiyetle puanını 7`ye çıkaran Etispor hem altın değerinde 3 puan alarak bir basamak yükseldi. Hem de bayram sonrası kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Sındırgı Belediyespor karşılaşması öncesi moral kazandı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli