ALTINOVALI GENÇLER YİNE ŞAMPİYON

ALTINOVALI GENÇLER YİNE ŞAMPİYON

Altınova Belediyespor U-15 takımı Altınova Belediyespor, Körfez Grubu B Gurubu Lig Şampiyonu oldu.




Ayvalık`a bağlı Altınova Belediyespor U-15 takımı Altınova Belediyespor, Körfez Grubu B Gurubu Lig Şampiyonu oldu.Şampiyonları tebrik eden Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, desteğinin süreceğini müjdeledi.

Balıkesir Körfez Amatör ligini hiç yenilmeden Şampiyon tamamlayan amatörler yanında geçtiğimiz sene Altınova Belediyespor gençleri Balıkesir U19 Körfez Şampiyonluk Kupasını almıştı bu sene ise Altınova Belediyespor U15 takımı Körfez B Gurubu Lig Şampiyonu oldu. Körfez B Gurubu Lig Grubu Şampiyonu olan Altınova Belediyespor U15 Takımı Balıkesir'de Körfez B Gurubu Ligini temsilen Balıkesir'de mücadele edecek.

Altınova Belediyespor U15 takımı kendi sahasında oynadığı Sakaryaspor U15 takımı müsabakası sonrası U15 Körfez B Gurubu LigŞampiyonu olarak Şampiyonluk turu attı.

Altınova Belediyespor U15 Körfez B Gurubu Lig Şampiyonu olmaları nedeni ile şampiyon olan oyuncular, teknik ekip ile Altınova BelediyesporKulüp Başkanı Ali Can Özen ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, bu başarıların devamını istedi.  Başkan Asım Sürer, sporcular yanında tüm teknik ekibe her türlü desteğin bugüne kadar olduğu gibi daha da artarak devam edeceği müjdesini verdi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false