Altyapıda örnek dayanışma

Altyapıda örnek dayanışma

Bandırmaspor, U-10-11 ve 12 lere arma imajı

Teknik çalıştırıcı Mümtaz Kaya tarafından yürütülen Bandırmaspor U-10, 11 ve 12 leri oluşturan 48 kişilik kadroya arma ve marka imajı yüklendi.

/resimler/2016-11/8/1052412718221.jpg

Mümtaz Kaya tarafından Atatürk parkında sürdürülen çalışmaları izleyen Altyapı koordinatörü Ertunç İşbay, Teknik Koordinatör Eşref Erkekoğlu ve bazı velilerin hazır bulunduğu antrenmanda küçük oyunculara özel Bandırmaspor havlusu armağan edildi.

Üzerinde Bandırmaspor arması bulunan bordo beyaz havluların armağan edildiği çalışma öncesi küçük ban ban ların mutlulukları yüzlerinden okunurken, kendilerine hitaben seslenen altyapı koordinatörü Ertunç İşbay, marka olmanın önemine değinerek bugün dünyanın dört bir tarafında takımlarını uzaktan sevenlerin takımlarının arma ve renkleri ile kendilerine yaşam biçimi seçtiklerini, Bandırmaspor´da da yeniden yapılanma koordinasyonu içinde hem futbol anlamında, hem de marka-arma yepyeni bir gelecek çizme adına hedef belirlediklerini, bu trent´in sadece Bandırma ile sınırlı kalmayıp Teknik Koordinatör Eşref Erkekoğlu ve diğer altyapı antrenör ve çalıştırıcıları ile birlikte bu sevdayı Bandırma ile birlikte çevre ilçelere taşımak amacında olduklarını söyledi.

İşbay, bir takımın geleceği adına organize edilen altyapıların önemine değinerek ?Siz ve arkadaşlarınız futbol kadar renk ve arma aşkı ile donatılarak geliştirileceksiniz, yüreklerinizde bu sevda oldukça başarısızlık söz konusu olmayacaktır.? Dedi.

Altyapılar teknik koordinatörü Eşref Erkekoğlu´da Bandırmaspor´da çizilen yeni rota´nın doğru hedefe konuşlanmış bir proje olduğunu, amacın sadece futbol değil, bunun yanında sportif ahlaki bilincin oluşması yanı sıra renk ve arma sevdasını yüklemek.? Dedi.

Atatürk parkı spor tesislerindeki mini tören daha sonra Bandırmaspor arması ve bordo beyaz renkleri taşıyan özel havlular dağıtıldı.

/resimler/2016-11/8/1053069437518.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false