Amaç, Balıkesir futbol hakemliğini yükseltmek

Amaç, Balıkesir futbol hakemliğini yükseltmek

İl Futbol Hakem Kurulu, özveriyle çalışıyor




Gültekin Durmaz'ın başkanlığındaki Balıkesir İl Hakem Kurulu, il hakemliğini daha da iyi bir çizgiye çekmek amacıyla yoğun çaba harcıyor.

Balıkesir İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Gültekin Durmaz ile kurul üyelerinden, Gözlemci Atama Sorumlusu Hakan Altıkat, öncelikli amaçlarının, şu anda 109 olan hakem sayısını arttırmak olduğuna dikkati çekiyorlar. Balıkesir'de bir futbol hakem kursu açılmasını beklediklerini vurgulayan Durmaz ve Altıkat, şu değerlendirmede bulunuyorlar:

Şu anda hakemlerimizden Aytekin Durmaz ve İlker Meral, Süper Lig'de düdük çalıyorlar. Birçok hakem de, çeşitli klâsmanlarda görev yapıyor. Bu arkadaşlarımızın, liglerde görev almaları nedeniyle amatör liglerimizdeki maçlarımızı yönetecek hakem bulmakta zorlanıyoruz. Bu nedenle futbol hakemliğine meraklı gençleri, Futbol Federasyonu'na, Halk İçin Futbol(HİF) statüsünde hakem olmak için başvuru yapmaya çağırıyoruz.”

Durmaz ve Altıkat, Balıkesir Bölgesi futbol hakemliğinin yıllardır istikrarlı ve başarılı bir çizgide bulunmasını, disiplinli ve özverili çalışmaya bağladıklarını sözlerine eklediler.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı