Amaç Covıt-19'da mücadeleyi en üst noktaya taşımak

Amaç Covıt-19

Elektrikli dezenfektan makinesi büyük ilgi görüyor

Korona virüs ile mücadelede 5 ayı geride bırakırken alınan önlemleri denetlemek, eksiklikleri gidermek adına verilen çaba sadece ilçe idare kurulu ile sınırlı kalmadı.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan ATASOY oluşturduğu ekiplerle denetimleri sürekli kılarken, kendi yöntemleri ile mücadele programını belirleyen esnafa'da teşekkür geliyor.

Kaymakam Abdullah Atakan ATASOY, beraberindeki ekiple gerçekleştirdiği denetimde Erdek çarşı merkezinde faaliyet gösteren Kapıdağ sahil takside gördüğü dezenfekte cihazını uzun süre inceleyip, performansını gördükten sonra esnaf ve siviltoplum kuruluşlarının butür yöntem ile mücadele etkilerini en üst noktaya taşımaları önerisinde bulundu.

Birçok mekanda el dezenfektanı ile geçiştirilen Pandemi sürecindeki korunma refleksinin yeterli olup olmadığı tartışılırken, Kapıdağ-Sahil takside kullanılan yeni cihazın, hem hafif, hem kolay kullanılması, hemde daha geniş alanı etkilemesi  mücadele adına elde edilen başarının tartışılmaz olduğunu gösterdi.

Dokunulan her şeyin, dumanlı püskürtme ile dezenfekte edilmesini sağlayan yeni elektrikli cihaz'ın işyerleri ve işletmeler tarafından kullanılmasının yararlı olduğu görüldü.



Anahtar Kelimeler: Covıt-' mücadeleyi noktaya taşımak
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı