Amatör Grup´tan, Profesyonel Show

Amatör Grup´tan, Profesyonel Show

Petrol İş Sendikası ?Tango Valf? Grubundan Profesyonel Tango Gösterisi

28.Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen Sahil Şenlikleri ilk günden itibaren gerçekleştirilen muhteşem sahne performansları ile devam ediyor.

Şenliklerin 5. Gününde sahne alan Petrol İş Sendikası ?Tango Valf? grubu muhteşem Tango gösterisi ile alkış topladı.

Profesyonel dansçılara taş çıkartacak gösteri sahil şenlikleri etkinliklerini izleyen onlarca sanatseveri hayran bıraktılar.

19.40 ta gerçekleşen gösteri ardından sahneye gelen Belediye Meclis üyesi ve Festival Komitesi üyesi Eğitimci Fatma Salı, uzun bir aradan sonra böylesine keyifli, böylesine muhteşem bir gösteri izlemenin kendi adına şans olduğunu vurgulayarak, etkinlikleri izleyen tribünlerden kuvvetli bir alkış desteği alarak grup adına lider Orhan Atıcı´ya katkı ve katılımlarından dolayı şükran plaketi verdi.

/resimler/2017-5/16/2224383212264.jpg

Petrol İş sendikası bünyesinde ?Yersiz Yurtsuzlar.? Tiyatro grubu, ?Tango Valf?  grubu ve  ?Anatolia Halk Dansları Ekibi?  olarak sosyal etkinlikleri gerçekleştirdiklerini belirten Orhan Atıcı, Plaketi tüm bu olanakları kendilerine sağlayan Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan adına aldığını vurgulayarak, çalışma hayatının emek gücü Petrol İş´in toplum etkinliklerinde de önemli misyon üstlenmesinin takdire şayan davranış olduğunu kaydetti.

/resimler/2017-5/16/2226547589906.jpg



Anahtar Kelimeler: Amatör Grup Profesyonel Show
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli