Amatör ligler yeni bir hakem kazandı

Amatör ligler yeni bir hakem kazandı

Burak Dikbıyık, artık il hakemi






2010 yılında, Balıkesir üst klâsman hakemlerinden Aytekin Durmaz tarafından düzenlenen eğitim seminerinin ardından HİF hakemliğine yükselen  Burak Dikbıyık, geçtiğimiz Mayıs ayında katıldığı atletik test ve sınavındaki başarısı sonucu il hakemliğine terfi etmişti.
 
Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Elektronik Teknolojisi Bölümü mezunu olan Dikbıyık, aynı zamanda açık öğretim işletme bölümünde 3.sınıf öğrencisi olarak yüksek öğrenimini sürdürürken, girdiği KPSS sınavları sonucuna göre yaşamını şekillendirmeye çalışıyor. Genç hakemimiz Dikbıyık, henüz yeni bir hakem olmakla birlikte çok sevdiği futbolda düdük çalarak hizmet etmenin de kendisi adına önemli bir çizgi olduğunu belirterek, mesleki kariyeri nin yanı sıra, hakemliğini de en üst noktalara taşımak azminde olduğunu söyledi.
 
Okul maçlarında başlayan hakemlik kariyerinin kısa zamanda ivme kazanmasının  ilgili, bilgili ve de mesleğin gereği sportif çalışmalarındaki performansından kaynaklandığına inanan Burak Dikbıyık, geçtiğimiz hafta Bandırma Sanayi sahasında ilk kez amatör bir karşılaşmada  hakem olarak düdük çaldı.
 
U-19 Gençler Ligi'nde, haftanın derbisi Etispor-Çelikspor karşılaşmasını yöneten genç hakem Burak Dikbıyık, verdiği kararlar ile gerek saha içindeki disiplini, gerekse karşılaşmayı  izleyen futbol otoritelerinden tam not aldı.
 






Bir FUTBOLCU
8.10.2012 15:08:57
gerçekten iyi maç çıkardıı tebrikler hocam :)

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli