Amatör Spor Dünyası onlara güveniyor

Amatör Spor Dünyası onlara güveniyor

2 Federasyon’da yönetim kurulu üyesi olan Metin Mengüç Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) nin 16. Olağan genel kurulunda yeniden göreve getirildi.

    2 Federasyon’da yönetim kurulu üyesi olan Metin Mengüç Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) nin 16. Olağan genel kurulunda yeniden göreve getirildi.

    Balıkesir’de Amatör futbol dünyasının “Metin abisi” olarak tanımlanan Metin Mengüç bugün Kurtdereli Mehmet Pehlivan Kapalı Spor salonunda yapılan 16. ASKF Genel kurulunda ekibi ile birlikte güven tazeleyerek yeniden göreve getirildi.

396 delegeye sahip Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) 16 genel kurulunda 3 aday yarıştı.

Geçmişe dönük çalışma ve mali raporların aklanması ardından geçilen seçimlere 341 delege katıldı.

Genel kurula katılıp oy kullanan 341 delegeden 181’in oyunu alan Metin Mengüç ve ekibi 2 yılda bir yapılan olağan genel kurulun 7405 sayılı tüzük maddesinin değiştirilmesi ile 3 yıllık daha göreve seçilmiş oldu.

18 yıldır ASFK’nın başkanlığını yürüten Metin Mengüç, 16. Olağan genel kurul ile 3 yıllık yeni bir dönem için yeniden göreve getirilmesi Mengüç ve ekibinin Balıkesir’deki görev ve sorumluluğunun tescili oldu.

Metin Mengüç ve ekibinin 181 oy alarak 3 yıllık süre için tekrar göreve getirildiği ASFK olağan genel kurulunda yönetime talip olan Sedat Sarıkaya 107, Erol Menteş 53 oy aldı.

   BAŞKAN METİN MENGÜÇ’ün listesinde kimler görev aldı.

   YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİ;

1-Ertunç İŞBAY, 2-Ezel ERGÜN, 3-Hüseyin GÖKTÜRK, 4-Osman ERİŞ, 5-Alper LALE, 6-İsmail BİROĞLU, 7-Beytullah EREL, 8-Taner GÜVEN, 9-Raşit ATAŞ, 10-Yunus TANRIOĞLU, 11-Ümit EREZ, 12-İlhan İSLİMYE, 13-Güvenç Koray DAĞ, 14- Şenol DİREK…

   YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ;

1-Ali SİNCAN, 2-Zafer DENİZ, 3-Özkan MAYDA, 4-Niyazi SAYAK, 5- Ender BAŞOĞLU, 6-Nurettin ÖZDEL, 7-Remzi ERAYDI, 8-Seyit ŞENER, 9-Osman ŞEN, 10-H. İbrahim DEMİRÖZ, 11- Korkmaz YAVAŞ, 12-Mustafa UYAR, 13-İsmail BAYATLI, 14-Feyzullah SAÇAR, 15-Mümtaz KAYA..

   DENETİM KURULU ASIL; 

1-Cemalettin BAYGÜL, 2-Şükrü KOBAK, 3-Metin ERDUMAN

   DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ; 

1-Naci KAHRAMAN, 2-Nevati ERCAN, 3-Coşkun BİRİTUNA

   ANKARA ÜST KURUL DELEGELERİ;

1-Mehmet KARAÇAM, 2-Hakan ALAKUŞ, 3-Serkan ERDEN, 4-Musa KARAOĞLAN, 5-Hüseyin TEZCAN, 6-Emin BAŞAK, 7-Cemal ERHANOĞLU, 8-Ekrem NAYAN, 9-Levent KOCAER, 10-Serkan YILDIZ, 11-Talat KARADENİZ, 12-Gürhan AYAS, 13-Durmuş BAYCUR, 14-Cem GÜLTEN, 15-Yücel GÖKTAŞ, 16-Taner GÜVEN, 17-Raşit ATAŞ, 18-Ümit EREZ, 19-İlhan İSLİMYE, 20-Yunus TANRIOĞLU

   DİSİPLİN KURULU ASIL ÜYELERİ;

1-Seçkin ARIK, 2-Mücayit ÖZDEMİR, 3-Özgür IŞIK, 4-Harun KIZILGÜL, 5-Mehmet ÜNVER

   DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELERİ; 

1-Cihan YILMAZ, 2-Levent YILDIRIM, 3-Fahri SAVBAR, 4-Hasan BAŞKURT,5-Nazmi DEMİR

   ASKF ONUR KURULU;

1-Fikrettin KOCAMAN, 2-Nedim ÖMER, 3-Oğuz KIR, 4-Şadi BAYRAKTAR, 5-Mehmet YOLGİDEN 6-Hilal ADALIOĞLU, 7-Ramazan ÜLKER, 8-Cengiz CESUR, 9-Ramazan ARTUN, 10-Cemalettin KALE

Balıkesir ASFK 16. Olağan genel kurul sonuçlarının açıklanması ardından kürsüye gelerek teşekkür konuşması yapan Başkan Metin Mengüç; “Bu yarış hep olacaktır, olmalıdır… Göreve seçilen ekiplerin motivasyonu ancak rakiplerin tenkit ve eleştirileri ile artar, bizlerde insanız hatalarımız olabilir, bunları görmek telafi imkânı sağlamakta rakiplerimizin bize çizdiği yol haritası olarak değerlendiririz.

Bizim ayrı-gayrımız yoktur. Bugün seçim oldu, yarın sahalarda yeniden birlikte, yan yana olacağız. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederim.”

Yönetim, Denetim, Üst kurul ve Disiplin kurulunda görev alan arkadaşlarıma benimle birlikte yol arkadaşlığına çıktıkları için teşekkür ediyorum. 

İşimiz kolay değil, 3 yıl daha Balıkesir ve 20 ilçemizin yanı sıra bazı kırsal mahallelerimizin takımlarının mücadele azmini arttıracak çaba içinde olacağız.

Burada Balıkesir futboluna katacağımız her değer, bizlerin emek ve çabasının karşılığı olduğunu bilin. Vereceğiniz katkı hiçbir zaman karşılıksız kalmayacaktır, Ne kadar çok gencimizi olmaması gereken duvar diplerinden spor alanlarına çekebilirsek o bizim için arkamızda bırakacağımız en büyük servettir.” Dedi.



Anahtar Kelimeler: Amatör Dünyası onlara güveniyor
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı