Amatörlere özel idareden malzeme

Amatörlere özel idareden  malzeme

BALIKESİR İL ÖZEL İDARESİ TARAFINDAN AMATÖR SPOR KULUPLERİNE MALZEME DAĞITIMI YAPILDI






Balıkesir
İl Özel İdaresi tarafından 2012-2013 futbol sezonu için Balıkesir genelinde faaliyet gösteren ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna üye olan 110 kulübümüze 26 Eylül Çarşamba günü saat 11:00'da Kurtdereli Spor Salonu'nda düzenlenen törenle malzeme dağıtımı yapıldı.


Kurtdereli Spor Salonunda düzenlenen malzeme dağıtım törenine; Vali Yardımcımız Sayın Mehmet Kemal SAĞLAM, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sayın Mihriban GÜVEN, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Metin MENGÜÇ, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Hüseyin DENİZ, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Ramazan BAHÇAVAN katılmışlardır.

Törende her kulübe bütçesi İl Özel İdaresi tarafından karşılanan 18 adet antrenman eşofmanı ve 2 adet müsabaka futbol topu olmak üzere toplamda 1980 antrenman eşofmanı, 220 adet müsabaka futbol topu verilmiştir. Ayrıca futbol sahalarında kullanılmak üzere 10 adet sedye ve 20 adet sağlık çantası Balıkesir genelindeki futbol sahalarına gönderilmek üzere tahsis edilmiştir.

Düzenlenen törende konuşan ASKF Başkanı Sayın Metin Mengüç Valiliğimizin, Gençlik Hizmetleri ve Spor Spor İl Müdürlüğümüzün bizleri muhatap kabul ederek sorunlarımızın çözülmesine yönelik çalışmaları ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla kulüplerimizin ihtiyaçlarının bir nebze de olsa giderilmesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı