Amerikan Kültür Koleji ile Baştaş el sıkıştı

Amerikan Kültür Koleji ile Baştaş el sıkıştı

Bandırma Amerikan Kültür Koleji Özel Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi ile Baştaş Grup işbirliği anlaşması imzaladı.

Bandırma Amerikan Kültür Koleji Özel Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi ile Baştaş Grup işbirliği anlaşması imzaladı.

Kolejde, bu konuda anlaşma imzaladı. 

İşbirliği anlaşmasını Bandırma Amerikan Kültür Koleji Özel Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi adına okulun kurucusu ve ortağı Selen Karabıyık ile BAŞTAŞ Grup adına yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Özbay imza atarken, şu yazılı açıklama yapıldı:

“Bandırma Amerikan Kültür Koleji Özel Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi, eğitim ve iş dünyasını buluşturarak geleceğe ve eğitime değer katmaya devam ediyor. Bugün BAŞTAŞ Grup ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğini duyurmaktan gurur duyuyoruz. 

Bu ortaklık, geleceğin liderlerine yol gösterme, rehberlik etme taahhüdümüzün bir göstergesidir. Bu iş birliği, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, eşsiz eğitim deneyimleri sunarken, güçlenerek yeni yatırımlara eğitim-öğretim ortamlarını teknoloji ile birleştirecek, çağın gerektirdiği nitelikli ve mutlu bireyler yetiştirerek ülkemizin geleceğine de önemli katkılar sağlayacaktır. 

Çift dilli eğitim ve inovatif modellerle eğitimde öncü eğitim kurumu olarak, öğrencilerimizi daha da ileri taşıyarak gelecekte en çok aranan, yaratıcı ve donanımlı gençlerin okulu olacak, öğrencilerin öğrenme süreçlerini daha da zenginleştirerek, önemli projelere birlikte imza atacağız.

Baştaş Grup’un bölgemizde yarattığı güven ve yaptığı başarılı projeler ile okulumuz Amerikan Kültür Özel Bandırma Koleji’nin eğitimdeki mükemmeliyeti, bu ortaklığı başarılı olmasını sağlamak için harika bir temel oluşturmaktadır.

Birlikte, öğrencilerimizin potansiyellerini maksimize etmelerine yardımcı olacak yenilikçi projeler geliştireceğiz.

Bu iş birliği, geleceğin yenilikçi liderlerini yetiştirme hedefimize ulaşmamızda bize büyük destek sağlayacak. Birlikte, eğitimde dönüşüm yaratma ve öğrencilerimize daha iyi bir gelecek sunma yolculuğunda ilerleyeceğiz. 

Bu heyecan verici ortaklığın başlangıcını kutlamak için hep birlikte 21 Ağustos 2023 Pazartesi günü, Parmos Otel’de buluşuyoruz. Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. 

İlerleyen dönemlerde sizleri daha fazla gelişme ve yeniliklerle bilgilendirmeye devam edeceğiz.”

Amerikan Kültür Özel Bandırma Koleji kurucusu ve ortağı Selen Karabıyık, okulun 8. yılı, kendisinin de 13 yıllık eğitimci olduğuna işaret ederek, şu bilgiyi verdi:

“Kolejimizde ana okulundan liseye kadar toplam 700 öğrencimize 106 öğretmen eğitim-öğretim veriyor. Lisemizi daha da büyütmeye çalışıyoruz. Kolejimiz İngilizce ağırlıklı eğitim-öğretim veriyor. Amacımız kendi kültürünü özümsemiş, dünya vatandaşları yetiştirmektir.”



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı