Amerikan Kültür Koleji Parmos Otel’de kampa girdi

Amerikan Kültür Koleji Parmos Otel’de kampa girdi

Bandırma Amerikan Kültür Koleji yönetici ve öğretmenleri, sahipliğini BAŞTAŞ Grup’un yaptığı Erdek’in Düzler bölgesindeki “Parmos Otel”de düzenlenen yemeğe katıldılar.

Bandırma Amerikan Kültür Koleji yönetici ve öğretmenleri, sahipliğini BAŞTAŞ Grup’un yaptığı Erdek’in Düzler bölgesindeki “Parmos HOtel”de düzenlenen yemeğe katıldılar. 

Yemek, bir süre önce Bandırma Amerikan Kültür Koleji’yle protokol imzalayarak güçlerini birleştiren BAŞTAŞ Grup tarafından düzenlendi.

BAŞTAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Baş ve Genel Müdür Mehmet Özbay’ın da bulunduğu gecede konuşan Amerikan Kültür Koleji yöneticileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, Kurtuluş Savaşı sürerken bile öğretmenlerle ilk milli eğitim kongresini düzenleyerek eğitime verdiği önemi gösterdiğine dikkati çekip, “Çocuklarımızı, her alanda kültür sahibi yaparak hayata hazırlamayı amaçlıyoruz. Onlara edindikleri bilgileri yaşamlarında kullanma becerisini kazandırmak ve dünya vatandaşı yapmak istiyoruz. Güzel bir aileyiz. BAŞTAŞ Grup ile eğitimde güçlerimizi birleştirdik. Sloganımız, ‘Her şey tertemiz, pırıl pırıl olsun. Tertemiz bir geleceğe ulaşalım’ dır.”

BAŞTAŞ Grup Genel Müdürü Mehmet Özbay da, inşaat ve otomotiv sektörlerinden sonra eğitime de destek sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Canlı müziğin yanı sıra tango gösterisinin de renk kattığı gece eğlenceli geçti.     ÖNDER BALIKÇI



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı