MTA Bandırmayı susuz bıraktı

MTA Bandırmayı susuz bıraktı

MTA tarafından yapılan araştırma çalışmaları sırasında ana su hattının koparılması nedeniyle kentimize su verilemiyor.

Bandırma’ya Gönen Kumköy Regülatöründen su sağlayan ana hattın MTA tarafından yapılan araştırma çalışmaları sırasında Muratlar Köyü yakınlarında koparılması nedeniyle kentimize su verilemiyor.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, bu beklenmedik şanssız iş kazası nedeniyle kentimizde yaşanabilecek olumsuzlukların en aza indirilmesi amacıyla gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.

Arızanın haber alınmasından sonra hızlı bir biçimde bölgeye ulaşan ekipler tarafından durum tespitinin yapıldığını ve onarım çalışmaları için gerekli hazırlıkların yapılarak iş makinesi ve ekiplerin derhal yola çıktığını belirten Başkan Sedat Pekel: “Ekiplerimiz kopan bölgedeki arızanın onarılması ve yeniden su akışının sağlanması konusunda aralıksız çalışıyor. Mümkün olan en kısa sürede kentimize yeniden normal düzende su verilmeye başlanacaktır” dedi.

 



Mehmet Sanal
29.07.2013 22:56:25
Demek ki söylentiler trışkaymış, Hani bu su 1200 saniye litreydi de, Bandırmaya 50 yıl yetecekti. boru patladıysa merinostaki depolar boşmuydu. hemen su kesildi.

ramazankoç
30.07.2013 09:20:44
kazı yapılacak ,sondaj yapılacak veya herhangi bir iş makinasıyla yapılan çalışmalarda ( bir yerden ) neden izin alınmaz.ve o bir yerde yer altında elektirik mi ,su mu,dogal gaz mı telefonmu,vs. hattı olup olmadıgının kaydı kuydu neden tutulmaz ve olmaz.

BURAK AKSAK
30.07.2013 09:21:14
RAMAZAN AYINDA OLACAK İŞMİBU ŞİMDİ YA.VATANDAŞA EZİYET.

  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli