Ana tema, Kabe`nin anahtarı olacak

Ana tema, Kabe`nin anahtarı olacak

Ünlü komedyen ve sinema sanatçısı Cengiz Küçükayvaz devamlılık sağlayacak bir film için Erdek`i plato seçti.

Ünlü komedyen ve sinema sanatçısı Cengiz Küçükayvaz Nisan ve Mayıs aylarında çekimine başlamayı düşündüğü ``Soygun`` adlı süreklilik sağlanacak sinema filmi için Erdek`i plato seçti.

Ünlü komedyen Cengiz Küçükayvan bayram tatili için geldiği Erdek Ağrigento otel`de müzeyi ziyaret ederek İş adamo Osman Mırız`dan bilgi aldı.

Ünlü komedyen Cengiz Küçükayvan, Kabe`nin anahtarı gibi kutsal bir hazinenin mevcut olduğu Ağrigento`nun Recep İvedük, konseptinde bir sinema yapımı için süreklilik arzedecek bir seneryo ile Nisan ve Mayıs aylarında ön çalışmalarına başlamayı planladığı sinema filmi için `` Soygun`` isminin uygun gördüğünü belirtti.

Ünlü komedyen Cengiz Küçükayvaz Erdek ve çevresinin doğal ve otantik anlamda beklentilerine cevap verecek atmosfere sahip olduğunu, sonuçta ortaya çıkacak filmin vizyondaki popülerliğinin Erdek`in imajına da katkı sağlıyacağını belirtti.

İş adamı Osman Mırız ise böyle bir seneryonun Erdek`te film`e çevrilmesinin turizme önemli katkı sağlıyacağına inandığını söyledi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı