Anadolu lisesi 167 mezun verdi.

Anadolu lisesi 167 mezun verdi.

Anadolu lisesi gerçekleştirdiği diploma töreni ile 167 mezun daha verdi.




Anadolu lisesi gerçekleştirdiği diploma töreni ile 167 mezun daha verdi.


Bandırma Anadolu lisesi bahçesinde gerçekleştirilen törende Belediye Başkanları Sedat Pekel, Üstün Taşdemir, Milli Eğitim Müdürleri Şakir Demirhan, Ömer Ceylan, Emniyet Müdürü Yusuf Aki, Öğrenci velileri ve Öğretmenler hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan törende 2012-2013 eğitim öğretin döneminde başarılı olan ilk üç öğrenci ödüllendirildi ve okul birincisi yaptığı konuşmada ortaya koyduğu hedefini açıkladı.

Okul 1.cisi 4 yıl önce okula kayıt olurken kayıt memurunun bu okula 1.sırada kayıt olan hiçbir öğrencinin 1.olamadığını söylediğini anımsatarak bu söylevin kendisine 1.lik hedefini tayin ettiğinin altını çizdi.

Okul 1.cisi başarısının sadece Anadolu lisesi ile sınırlı olmadığını başta ailesi olmak üzere okula başladığı Hürriyet ilk öğretimdeki öğretmenlerinin de önemli payı olduğunu belirtti.

Okul yaş kütüğüne ismini çakan Okul birincisinden sonra söz alan Okul müdürü Çağlar Torunler ise öncelikle mezun olan öğrencilerine yeni yaşamlarında başarı dilerken Bandırma Anadolu lisesinin, kendi kategorisindeki başarısını anlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan ise kurucusu olduğu Bandırma Anadolu lisesinin başarıları ile her zaman gurur duyduğunu, bu çabada katkısı olan öğretmen ve velilere teşekkür etti.

Törende daha sonra temsili diplomalar verildi ve 10 yıl marşı eşliğinde kepler havaya atıldı.

















Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu