Anaokulu projesi hayata geçiyor

Anaokulu projesi hayata geçiyor

TOBB tarafından Bandırma’da yapılacak anaokulu projesi hayata geçiyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü ile, Bandırmamızın da içinde bulunduğu 154 ilçeye yeni okul kazandırılıyor.

Bandırma’da yapılacak anaokulunun temel atma törenine Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Aytekin ve Veysel Selvi, Genel Sekreter Ertunç İşbay, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Âdem Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan da katıldı.
Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından eğitime verilen öneme değinerek, Bandırmamıza kazandırılacak okula destek ve çabaları için TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür etti. Tan, “Yakın zamanda inşaatı bitecek olan anaokulumuzun, şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ticaret Odası Başkanı Âdem Yılmaz da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’a teşekkür etti.

Temel atma töreninde gazetecilere bilgi veren Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, 12 derslikli okulun, Bandırma’nın en büyük anaokulu olacağına işaret ederek, “Maliyeti 18 milyonu bulacak okulumuz, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında açılacaktır. Tam gün öğretim yaptığı takdirde 300, ikili öğretim olduğu takdirde ise 600 öğrenciye eğitim-öğretim verecektir” dedi. 

Kesilen kurbanın ve okunan duanın ardından okulun temeli atıldı.



Anahtar Kelimeler: Anaokulu projesi hayata geçiyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı