Anıl özel odaya alındı

Anıl özel odaya alındı

Psikopatlar tarafından bıçaklanan Anıl Sungur tedaviye yanıt verdi






Bayram arifesinde psikopatlar tarafından 11 bıçak darbesi ile delik deşik edilen Edincik`li Anıl Sungur 4 saatlik ameliyat sonrası alındığı 72 saatlik yoğun bakımdan çıktı.

Sevenlerinin duaları ile yaşama bağlanan Anıl Sungur yoğun bakımdan özel odaya alınması ardından birinci derece yakınlarının ziyaretine izin verildi.

Anıl Sungur tedaviye tepki verip özel odaya alımasına karşın sayıklamalarında hala sigara`dan bahsetmesi yaşadığı travmanın belirtileri olarak gösteriliyor.



Büyük bir şans eseri her hangi bir bıçak darbesinin vücutta bir atar damara rast gelmemesini şanş faktörü olarak niteleyen tıp elemanları, olay sonrası şuurunu kaybetmeyerek kendisinin polis ten yardım isteyip hastaneye intikalini sağlaması da hayatta kalmasının en önemli ayrıtısı olarak gösterildi.

Anıl Sungur`un yaşadığı talihsiz saldırı sonrası Bandırma Devlet hastanesindeki Ameliyathane ve yoğun bakım servisi önünde günlerdir bekleyen sevenleri, tedaviye tepki verip özel odaya alınması ile birlikte derin bir ``Oh`` çektiler.

Ameliyat ve yogun bakım ünitesinde kaldığı süre içinde Polis gözetiminde sağlığına kavuşan Anıl Sungur`un kimlik tespiti ve eşgal belirleme noktasında emniyet yetkililerine verdiği ifade doğrultusunda saldırganlar kentin her noktasında aranmaya başlandı.

Anıl`ın kıyafetleri üzerinde yapılan labratuar inceleme sonucu kendi kanı dışında başka kan örneklerine rastlanması saldırgan faillerin büyük bir olasılıkla kullandıkları bıçak darbelerinden kendi ellerinin de yaralandığı konusu üzerinde duruluyor.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli