Anısına çift çınar dikildi

Anısına çift çınar dikildi

Erdek belediyesi sürat teknesinin çarpması sonucu hayatını kaybeden Elvan Fırat Taşdöğen'in anısına çift çınar dikti.

Erdek belediyesi sürat teknesinin çarpması sonucu hayatını kaybeden Elvan Fırat Taşdöğen'in anısına çift çınar dikti.

Erdek, Cuğra'da yaşanan müessif olayın yankıları sürüyor. Elvan Fırat Taşdöğen'in hayatını kaybettiği 7 Ağustos'tan bugüne sevenleri her daim yeni birşey yapmanın peşini hiç bırakmadı.

Elvan'ın hayatını kaybettiği noktada anısına taziye masası hazırlandı, sorumluların adalet önünde yargılanması için "Elvan için Adalet" platformu oluşturuldu.

Sosyal medya'ya ulusal medya da destek verdi. Günlerdir televizyonların haber kanallarından düşmeyen Elvan'ın trajik yaşam kaybı, denize bırakılan çiçekler olay yeri çevresi ve Elvan'ın çocukluğundan itibaren denize girdiği plaj adeta kendisine tahsis edildi.

Erdek Belediyesi Elvan'ın anısını yaşatmak adına ve sevenlerinin yüreğine su serpen bir duyarlılık ile sözkonusu plaja çift çınar ekti.

Erdek Belediye Başkan yardımcısı Hulisi Ay, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada;  "Elvan, kardeşimiz birçok Ankaralı gibi ERDEK sevdalısı bir kardeşimiz olarak 25 yılı aşkın süredir yaz ayları Erdek’te yaşıyor.

  Erdek’te konut sahibi oldu.

Özellikle Erdeklilik ruhu ile yaz aylarında tatilini geçirdiği Cuğra plajı ve konutunun bulunduğu Elmalı sitesi çevresinde sevilip sayılan biriydi.

Yaşanan Müessif kazada hayatını kaybetmesi bizi ve sevenlerini derinden üzdü.

Kendisine Allahtan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum..

Ne yazık ki, giden geri gelmiyor. Bizim görevimiz sevdiklerimizin acılarını paylaşarak azaltmaktır.

Bu anlamda, Erdek belediyesi olarak kardeşimiz ELVAN’ın hayatını kaybettiği sahilin kumsalına diktiğimiz çift çınar ağacı ile onun anısını yaşatmaktır.

Sevenleri ve ailesine tekrar başsağlığı diliyor. Ölümünde varsa sorumluların ADALET önünde hesap vermelerini bekliyorum."dedi.



Anahtar Kelimeler: Anısına çınar dikildi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı