Anıtkabir`i gezdiler

Anıtkabir`i gezdiler

Rotary kulüp sponsörlüğünde Ankara ya giden öğrenciler, Anıtkabir, İlk meclis ve parlomentoyu gezdiler.

      Bandırma Rotary Kulübü’nün 2011-2012 döneminde hedef okul seçtiği ve hizmetlerini odakladığı Şehit Bedir Karabıyık İlk Öğretim Okulu öğrencilerini 12 Kasım da Atanın huzuruna çıkarttı.

Hiç biri daha önce Anıtkabiri görmemiş, hatta bir çoğu Bandırma dışına bile çıkmamış derslerinde başarılı öğrenciler okul yönetimi tarafından sınıf öğretmenlerine seçtirilmişti.

Tüm masrafları Rotary kulübü tarafından karışlanan öğrenciler,ilk defa Ata’nın huzurunda olmanın kıvancını yaşarken oldukça duygulandılar.

 İlk ve Son Millet Meclisini Gezdiler…  
Anıtkabir gezisi sonrası,Cumhuriyet’in ilan edildiği ilk Millet Meclisimizi ve şimdiki Millet Meclisimizi ziyaret ettiler,koltuklarında oturdular.

 Rotary’e Teşekkür Kompozisyonla…

Bandırma’ya dönüş sonrası Kulüp Başkanımız Osman Muslubaş’ı iş yerinde ziyaret eden Okul Müdürü Vedat Üçkan,geziye katılan tüm öğrenci ve öğretmenleri adına teşekkür ettikten sonra geziyle ilgili gözlemlerini,öğrencilerin mutluluğunu anlattı, öğrencilerin Bandırma Rotary Kulübüne özel olarak teşekkür etmek istediklerini bunu da yazacakları kompozisyonlarla ifade edeceklerini belirtti.

   Benim Okulum Projesi”

         Toplum Birliği Oluyor…

 Bandırma Rotary Kulübünün bu yıl bir çok hizmet gerçekleştirdiği ve “ Benim Okulum  Projesi” olarak tanımladığı Şehit Bedir Karabıyık İ.Ö. Okulu Toplum Birliği oluyor.

Başkanlığını okulun eski müdürlerinden Ali Kösem’in yapacağı Toplum Birliği 11 Kasım 2011de kuruldu,Uluslararası Rotary e de başvurusu yapılan birlik 12 üyeden oluşuyor. 







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı