Ankara Balıkesirlilerden geleneksel iftar

Ankara Balıkesirlilerden geleneksel iftar

Ankara Balıkesirliler Derneği´nin Ramazan ayı münasebetiyle üyelerine ve Balıkesirlilere Ankara Hakim Evi´nde iftar yemeği verdi.

Ankara Balıkesirliler Derneği´nin organize ettiği iftar programına yoğun katılım sağlayan Balıkesirliler birbirleriyle hasret giderdiler. Ankara´daki İftar programına Balıkesir-Dursunbey´li olan YSK Başkanı Sadi Güven, Eski Balıkesir valisi Ahmet Turan ve Balıkesir milletvekili İsmail Ok katıldı. Program hakkında konuşma yapan dernek başkanı Servet Camgöz ?Ankara ilinde Balıkesirlilere hizmet etmek şahsım ve yönetim kurulum adına büyük şereftir. Yapmış olduğumuz bu iftar programı her yıl geleneksel hale gelirken, Balıkesirlileri Ankara´da bir araya getirmek bizler içinde ayrı bir mutlu olmaktadır, bizleri bu organizasyonda yalnız bırakmayan başta YSK Başkanı Sadi Güven, Balıkesir milletvekilimiz İsmail Ok ve eski Balıkesir valisi Ahmet Turan´a sonsuz şükranlarımı sunar, tüm Balıkesirlilere saygı ve selamlarım sunarım´´ dedi.

/resimler/2016-6/15/1733170637854.jpg

Dernek Başkanı Server Camgöz´ün konuşmalarından sonra mikrofona davet edilen MHP Balıkesir milletvekili İsmail Ok iftar programına katılmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederken ?´Ankara´da Kuvva-i Milliye´nin çocukları ile aynı sofralarda buluşmak şahsım adına büyük bir mutluluk ve huzurdur. Ramazan ayı, insanları bir araya getiren feyizli bereketli bir aydır. Bu ayda gönüllerimiz birleşiyor, kardeşlik bağlarımız kuvvetleniyor. Manevi olarak doyuyoruz. Bu bereketli ayda bizleri aynı sofralarda buluşturan Ankara Balıkesirliler Derneği yöneticilerine teşekkür eder, ramazan ayını huzur ve bereket içerisinde geçirmenizi yüce Allah´tan niyaz ederim´´ dedi. Kürsü konuşmalarının ardından birbirleriyle fotoğraf çektirip çay sohbetine geçen Balıkesirliler yapılan bu güzel organizasyon adına dernek başkanı servet camgöz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

/resimler/2016-6/15/1733463763446.jpg



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli