Ankara`da galip geldiler

Ankara`da galip geldiler

Balıkesir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı: 65 - Ankara Büyükşehir Belediyesi Takımı: 55



___________________________________________/ Enver DOLGUN
Balıkesir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı bu hafta sonu Ankara`da Altındağ Spor Salonu`nda Bedensel Engelliler Deplasmanlı Basketbol 1. Ligi`nde mücadele eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Takımı ile yaptığı mücadeleyi 55 - 65 gibi bir sonuçla kazandı.

Bedensel Engelliler Deplasmanlı Basketbol 1. Ligi`nde 12 takım ile mücadelesine devam edildi, 18 puanla 5. sırada olan ve liderliği gözüne kestiren Balıkesir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı, 13. hafta maçında baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 55-65 gibi bir sonuçla kazandı.
19 Şubat 2012 Pazar günü saat 12.00 de Altındağ Spor Salonu`nda başlayan müsabakayı tüm Balıkesirliler destek verdi.
``Biz Ankara
Balıkesirliler Derneği yöneticileri ve Balıkesirli öğrencilerimiz ile birlikte destek için Altındağ Spor Salonu`nda ekibimizin yanında olduk" diyen Ankara Balıkesirliler Derneği yöneticisi Servet Camgöz,

"Bedensel Engelliler Deplasmanlı Basketbol 1. Ligi`nde mücadele eden Tekerlekli Basketbol Takımının 18 puanla 5. sırada ve liderliği gözüne kestiren takımımıza destek vermek için Ankara`yı deplasman sahası değil, verdiğimiz destekle evinde gibi mücadele vermesini sağladık ve başardık" dedi.
``Ankara, artık Balıkesir takımları için yabancı saha değil, kendi sahası gibidir.`` diyen Yönetici Servet Camgöz, "Balıkesirlilerin de hemşericilik yönlerinin güçlü olduğunu gösterdik. Pazar günü Altındağ Spor Salonunda toplanıp, onları galibiyetle buluşturduk. Balıkesir`e sevgi ve selamlarımızla uğurladık" dedi.

Takım oyuncuları ve yöneticilerinin de moral yönünden çok hoşlarına
giden bu destek maç boyunca da sürdürdüklerini söyleyen Camgöz, "Bütün takımlarımıza başarılar diliyor, tüm hemşerilerimize selam ve sevgiler gönderiyoruz" dedi.



Camgöz, Balıkesir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımının hedefi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi`nde mücadele etmek olduğunu açıkladı.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli