Ankette elenen Ozan Onur,

Ankette elenen Ozan Onur,

Dursun Mirza'yı Destekliyorum”

Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkezi tarafından yaptırılan ankette ilk üç aday içerisinde çıkamamasının ardından adaylık yarışından çekildiğinin açıklaması üzerine bugün parti lokalinde gerçekleştirilen toplantıda resmen Dursun Mirza’yı desteklediğini açıkladı.

Parti lokalinde gerçekleştirilen ve İlçe Başkanı Atilla Atakay, Dursun Mirza, Ozan Onur ve partililerin katıldığı toplantıda Mirza’yı desteklediğini söyleyen Onur, Bandırma’da göreve gelmelerinden sonra birçok ilke imza attıklarını belirterek, “Bu süre içinde yaşadığımız kenti 21. yüz yıl standartlarına yakışan bir yaşam ve cazibe merkezi yapmaya gayret ettik. Bu yarışta bayrağı devralarak şehrin kalkınması, sosyal ve kültürel faaliyetler, belediyecilik hizmetlerinin daha ileri daha iyi noktalara taşınması ile mümkündür. Sizlerin de desteği ile Bandırmamızı yenilikçi, şeffaf, genç ve dinamik bir şehir olarak daha ileriye taşımak istiyoruz” dedi.

Toplantıda konuşan CHP Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza ise diğer aday adayları ile birlikte dayanışma içerisinde olmak istediklerini belirterek, “Bizim 30 Kasımda sandıktan çıkmaktan başka çaremiz yoktur. 30 Kasımda gerçekleştirilecek olan seçimler sonrasında sandığa girecek olan 3 aday arkadaşımızdan birisi sandıktan çıkarak Bandırma’nın adayı olacaktır. Her ne olursa olsun o andan itibaren de herkesin adayı olacaktır. Aday adaylığı süresi içerisinde birbirimizi ötekileştirmeden, saygısızlık etmeden çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Bugün rakip konumundayız. Ancak bu süreç içerisinde birbirimize saygıda kusur etmeyeceğiz. Değişim zamanının geldiğine inanıyor ve bu nedenle aday oluyoruz. Bayrağı devralmak istiyoruz” dedi.

Aday adaylığından çekilerek kendisinin yanında yer alan Ozan Onur ile birlikte yaklaşık 30 yıldır Bandırma halkına hizmet ettiklerini söyleyen Mirza, “Ozan ile mücadelemizde hep beraberdik. Parti yönetiminde kimi zaman o benim, kimi zaman ise ben onun yönetim kurulu içerisinde yer aldım. Yaklaşık otuz yılımız birlikte geçti. Biz birbirimizi tamamlıyoruz” dedi.

Mirza, CHP Genel Merkezi tarafından yaptırılan anket sonuçlarına her ne kadar inanmasalar da 30 Kasımda gerçekleştirilecek olan seçimler sonrasında CHP Bandırma Belediye Başkan adayının sandıktan bir oy fark ile bile çıkan kişi olacağının genel merkezin garantisi altında olduğunu sözlerine ekledi.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı