Anlamayana davul, zurna az...

Anlamayana davul, zurna az...

Tatilcinin Avşalılara bıraktığı ibretlik not!...

Merhaba Avşalılar,

2 aylık tatilimin sonuna geldim ve bu vesile ile küçük bir teşekkürlerimi sunmak isterim.

Sevgili belediye ve zabıta da ki arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Şikayetlerimizi ciddiye almadığınız ve sayenizde 2 ay boyunca (inşaat yasakları olmasına rağmen) Toz toprak inşaat molozları içinde vaktimizi geçirmeye müsade ettiğiniz için.

Ayrıca 10 ayın iş stresinden kaçtığımız bu 2 ay içinde yine sayenizde sabah uykumuzu almadan bizi asker ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Yani insan başka ne ister ki dimi hayatında. Tatile gelmişsin ve özelikle zamanını ona göre ayarlıyorsun ve ooohhh mis gibi her gün toz toprak içinde ev sil uykusuz kal. Farklı farklı şiveler de sabahın 8-9 unda adamların mahalle de “Gazmaaaa getirrrrr, cekicccccc cekkkk”

Daha ne ister ki dimi insan….!

Sevgili inşaat sahibi, size de ayrıca teşekkür ederim. İnşaat yasağını deldiğiniz, insanların huzurunu tatilini berbat ettiğiniz için. Hani tabi ki belki bende olsam belediye müstakil mevkiye apartman dikmeme müsade etse, sizin gibi aşırı düşünceli davranır ve aynısını yapardım. 

Başarılar …!

Ha rica ederiz efendim, işçilerinizin yedikleri içtikleri ambalajları da biz seve seve hobi olsun diye topladık etraftan. Hiç zahmet olmadı. Ulvi görevimiz…!



Anahtar Kelimeler: Anlamayana davul zurna ...
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı