Anlamlı yaş günü kutlaması

Anlamlı yaş günü kutlaması

Başkan Mim. Hüseyin Sarı'nın doğum gününü kutlaması, 1 Temmuz provası gibiydi.

Hakkında onanan karar nedeni ile İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan Erdek Belediye başkanı Mim. Hüseyin Sarı yakın aile çevresi içinde yapılan doğum günü kutlaması, 1 Temmuz Çarşamba günü yapılacak başkanlık seçimi provasına döndü.

 

57. yaşını tamamlayıp 58 yaşına giren Başkan Mim. Hüseyin Sarı için doğum günü pastası hazırlatan CHP ilçe Başkanı Hale Tuna, Pastanın kesileceği Ocaklar'daki malikane, meclis üyelerinin de katılımı ile 1 Temmuz Çarşamba günü yapılacak Meclis Başkanlık seçimi provasına döndü.

Erdek Belediye Meclisinde Millet ittifakını oluşturan meclis üyelerinin tamamı yanı sıra CHP ilçe Başkanı Hale Tuna ile İyi Parti ilçe Başkanaı Arif Demir'in spontane gelişen doğum günü partisine katılması Çarşamba günü mecliste yapılacak Başkanlık seçimi için bir anlamda "Güven oylaması" anlamını taşıdı.

Başkan Sarı, spontane gelişen doğum günü pastasını keserken yanında bulunan ailesi ve dostlarının, "Ben değil, biz olduğumuzun kanıtırdır." diyerek 31 Mart mahalli seçimlerinde vaat edilen "Mart'ın sonu Bahar" sloganının Erdek'te gerçekleşmemesi adına verilen çabanın kendilerini bir birleriyle kenetleyerek bir bütün yapan nedenlerin başında geldiğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: Anlamlı kutlaması
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli