Anlamlı ziyaret

Anlamlı ziyaret

Esnaf Sanatkarları, Kredi kefalet Kooperatifi İlköğretim öğrencilerinden Harp Malulü Gaziler, Şehit ve Dul yetimleri Derneğine anlamlı ziyaret

  Esnaf Sanatkarları, Kredi kefalet Kooperatifi İlköğretim öğrencilerinden Harp Malulü Gaziler, Şehit ve Dul yetimleri Derneğine anlamlı ziyaret.

29 Ekim'de Cumhuriyet bayramı, 10 Kasım'da Cumhuriyetimizin kurucusu ebedi baş komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün ebadiyete ayrılışının 81. yılında bir birini takip eden ulusal ve milli değerlerimizin doyumsuz paylaşımı, bir çok kurumda olduğu gibi  Esnaf Sanatkarları, Kredi kefalet Kooperatifi İlköğretim öğrencilerininde gündeminde önemli ziyaretler oluştu.

Bu anlamda Bandırma'da faaliyette bulunan Harp Malulü Gaziler, Şehit ve Dul yetimleri Derneğine anlamlı bir ziyaret gerçekleştiren öğrenciler, ulusal varlığımızın mevcudiyeti vatan için düşman silahına kalplerini siper eden gazileri yakından tanımız, onlarla anlama fırsatı buldular.

Harp Malulü Gaziler, Şehit ve Dul yetimleri Derneği Başkanı Ecevit Karakoyun, anlamlı ziyaret için yaptığı konuşmada, "Ulusal birlik ve beraberliğimizi emanet edip, Cumhuriyetimizin ilelebet yaşamasına umut olacak çocuklarımızın, geçmişten geleceğe uzanan bu yolculukta VATAN ve Cumhuriyetimizin nasıl kazanıldığını özümseyip, kendilerinden sonra yetişecek kuşakları teslim edecekleri milli misaki hudutların bir çakıl taşı dahi olsa nekadar değerli olduğunu bilmeleri biz gazilerin, onları kucaklaması ile mümkün olacaktır." dedi.

Gazi Başkan Ecevit Karakoyun, Öğrencilere Atatürk portresi verdi.



Anahtar Kelimeler: Anlamlı ziyaret
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli