"Anne" en kutsal varlık

BELEDİYE BAŞKANI DURSUN MİRZA´NIN ANNELER GÜNÜ MESAJI

"Anne" sözcüğünü söylerken bile yüreğimizi ısıtan, içimizi sevgiyle dolduran çok özel duygudur anne sevgisi. Annelerimiz dünyadaki hiçbir değerle karşılaştırılmayacak ve yeri bir hiçbir zaman doldurulamayacak en kutsal varlıklardır.

 Karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin simgesi annelerimiz hayatımıza yön veren ilk öğretmen, mutluluğumuz için yol göstericimiz, kötülüklere karşı koruyucu meleğimiz, kısaca hayatın anlamıdır. Ülkemize ve insanlığa yararlı bir birey olarak yetiştirmek için her türlü zorluklara katlanan gerektiğinde evladı için kendini feda edebilen analarımızı elbette sadece yılda bir gün hatırlamıyoruz. Onların yaşamını kolaylaştırmak yalnızca gereksinim duydukları da değil her zaman yanlarında olmak birer evlat olarak hepimize düşen en büyük sorumluluktur.

Yüreğimizden taşan sevgileriyle başımızın tacı tüm annelerimizin Anneler Günü´nü kutluyor, yeni anne adaylarının bu güzel duyguyu sağlıkla doyasıya yaşamalarını diliyor, Huzur evlerinde yaşayan ve yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerimizin ellerinden bir evlatları olarak saygıyla öpüyorum.



Anahtar Kelimeler: Anne kutsal varlık
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli