Anne, Oğul`dan, ortak sergi

Anne, Oğul`dan, ortak sergi

Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi'ndeki Tarihi Abdullah Efendi Konağı ‘Renklerle Muhabbet Resim Sergisi' ile kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor.

Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi’ndeki Tarihi Abdullah Efendi Konağı ‘Renklerle Muhabbet Resim Sergisi’ ile kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor.

 Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi’ndeki Tarihi Abdullah Efendi Konağı’nda anne-oğul, Muhabbet ve Murat Kaya’nın Yağlı Boya eserlerinden oluşan ‘Renklerle Muhabbet Resim Sergisi’ açıldı.

Tarihi Abdullah Efendi Konağı’nda ki ‘Renklerle Muhabbet Resim Sergisi’nin açılış kurdelesini kesen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, öncelikle anne-oğlu kutladı.

Tarihi Abdullah Efendi Konağı’nda ki ‘Renklerle Muhabbet Resim Sergisi’nin kültür ve sanatla uğraşan bir ailenin sergisinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu açıklayan Başkan Kamil Saka, “Sanatsal çalışmalar konusunda evladını yetiştiren, aynı şekilde annesini örnek alarak bugün ‘Renklerle Muhabbet Resim Sergisi’ ile karşımıza çıkan değerli ressamlarımız Muhabbet ve Murat Kaya’yı kutluyor. Serginin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Abdullah Efendi Konağı’nda açılan ‘Renklerle Muhabbet Resim Sergisi’nde toplam 32 eserin yer alıyor ve serginin bir hafta boyunca ziyarete açık olacağı belirtildi.

‘Renklerle Muhabbet Resim Sergisi’nin açılışına Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Belediye Meclis Üyesi Musa Karaaslan, Altınoluk Mahalle Muhtarı Aydın Türker ile sanatseverler ve konuklar katıldı. ENVER DOLGUN-EDREMİT



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı