Annesini kesti

Annesini kesti

Cinnet geçiren adam, Annesini keserek öldürdü,

    Korkunç olay akşam Bandırma´nın Yeşil Doğa mahallesinde meydana geldi.

Ahmet Erkan (42) birlikte yaşadığı annesi Mürvet Erkan (65)i keserek öldürdü.

Doğa´daki korkunç cinayet sabah fark edildi. Jandarma´ya bildirilen olaya Bandırma Cumhuriyet savcılığı el koydu.

Anne katili evlat Ahmet Erkan jandarma tarafından müşahade altına alınırken, evlat elinde hayatını kaybeden Mürvet Erkan ise savcılık talimatı ile kesin ölüm belirlemesi için Bursa adli tıp kurumuna gönderildi.

Doğa´daki cinayet ile ilgili ilk tespitlerde annesini keserek ölümüne neden olan Ahmet Erkan´ın "Vahiy geldi." diyerek cinayeti kendi isteği dışında, ilahi adalet tecellisi olarak gösterdiği öğrenildi.

Savcılık Doğa´daki cinayetle ilgili olarak soruşturmayı derinleştirdi.

/resimler/2016-11/30/1226249900459.jpg

   Gecenin ilerleyen satlerinde annesi Mürvet Erkan ile tartışmaya başlayan Ahmet Erkan´ın tehlikeli olduğunu fark eden Mürvet Erkal, bir fırsatını bularak Karacabey Çavuşköy´de köyde evli olan kızı Beyhan Temel´i arayıp, "Bu beni öldürecek acele gel." dediği öğrenildi.

   Beyhan Temel, sabaha karşı Doğa´daki evlerine geldiğinde annesi Mürvet Erkan´ı evin ortasında kanlar içinde ölmüş olarak bulması üzerine Jandarmayı arayarak cinayeti ihbar etti.

   İşlediği cinayetten sonra gittiği Doğa köy camiinde İmamın kavuğunu ve cübbesini giyip Aksakal yönüne doğru yürüyen anne katili Ahmet Erkan, kendisini yakalayan Jandarma´ya "Vahiy geldi. Öldürdüm" diyerek suçunu itiraf ettiği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Annesini kesti
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli