Antalya kampında motivasyon yüksek

Antalya kampında motivasyon yüksek

Başkan Onur Göçmez, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile Sportif Direktör Erkan Taşkıran, Antalya Kampındaki basın toplantısında bir araya geldiler.

Başkan Onur Göçmez, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile Sportif Direktör Erkan Taşkıran, Antalya Kampındaki basın toplantısında bir araya geldiler.

   Bandırmaspor'un  Antalya kampındaki Basın toplantısında konuşan teknik direktör Hüseyin eroğlu; 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü de şimdiden kutlarım.

11 yıl sonra şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Yılport Samsunspor'dan ayrıldıktan sonra çok sayıda Süper Lig ve 1. Lig’de şampiyonluğu hedefleyen kulüplerden teklifler aldım. İki ay kadar önce de TFF'den Genç Milli Takımlarımızın yeniden yapılanma sürecini yönetimi ile ilgili önemli görüşmeler gerçekleştirdim. 

TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamit Altıntop’un daveti üzerine, yapılanma ile ilgili kendilerine çok detaylı sunumlar yaptım, görev tanımını belirledik. 

Ancak bu noktada Bandırmaspor’dan gelen teklif ve bu takımın Süper Lig’e yükseleceğine inancım nedeniyle TFF Yönetimi’ne bilgi vererek tercihimi yaptım.

HER LİGİ ÇOK İYİ BİLİYORUM

3. Lig ve 2. Lig’de şampiyonluk yaşadım. TFF 1. Lig’de iki kez play-off iddiası son maça kadar koruyan ve bir kez de play-off finali oynayan takımla görev yaptım. Yılport Samsunspor ile de TFF 1. Lig tarihinin en erken şampiyonluklarından birini kazandık. Her ilgi çok iyi biliyor, yakından takip ediyorum. 

Sayın Onur Göçmez’in yaptığımız görüşmedeki sözleri, bize olan güveni, oyuncuların bizimle ilgili söylediği güzel sözlerin başkan tarafından bize aktarılması, tesisleşme ve Türk futbolunun gelişimi için gösterilen inanılmaz çabalar beni hem heyecanlandırdı, hem de motive etti. 

Ve işte karşınızdayım.

Geçen sezon Yılport Samsunspor'daki görevime bir Bandırmaspor maçıyla başlamıştım. Cumhuriyet'in 100. yılında, Cumhuriyetimizi bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a ülkeyi kurtarmak için “Bandırma” isimli vapurla gitmesi de çok önemli bir raslantıydı. 

BİZİM KADAR KİMSE İNANMIYOR

Şimdi yine Bandırma’dan Süper Lig hedefiyle yola çıkıyoruz. 

Favori değiliz biliyoruz

Avantajlı da değiliz. Biliyoruz.

Ama bildiğimiz bir şey daha var ki, bizim inancımız kimsede yok.

Bilimsel metodlarla çalışacak, mücadele edecek, her rakibe göre özel planlar hazırlayacak ve sezon sonunda Bandırmaspor'u hedefine ulaştıracağız.

TARAFTARIMIZA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Gerçekçi olmak lazım. Rakiplerimizin kimi ekonomik anlamda, kimi kadro derinliği ve taraftar desteği olarak çok güçlüler. 

Ligde 5. sıradayız. 

Ancak iç saha maçlarında elde edilen puan ortalamamız çok düşük: 1.375... 

İç saha puan sıralamasında 10. sıradayız. Bu ortalamayı 2-2.5 seviyelerine taşımak zorundayız. 

Deplasmandaki performansımızı biraz daha artırabilirsek ilk iki ihtimalini rahatlıkla konuşabiliriz. Bu yüzden Bandırmaspor taraftarlarını iç sahada maçlarımıza davet ediyor ve skor ne olursa olsun oyuncularımıza sevgiyle destek vermeye davet ediyorum. 

Bazen takım şehri mutlu eder, bazen taraftar takımı ayağa kaldırır

Onların bu desteği vereceğine inancım tam...

ÖNCE FAIR-PLAY

Benim ve ekibimin olduğu yerde Fair Play vardır. Saygı her şeyin başında gelir. Rakibe, oyuna, oyuncuya, hakeme, kurallara saygı... 

10 günlük süreçte oyuncularımın çalışmasından, antrenman temposundan memnunum. Diliyorum ki sezonu hedeflerimize ulaşmış olarak tamamlarız.



Anahtar Kelimeler: Antalya kampında motivasyon yüksek
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı