Antep'in ünlü damak tadı Bandırma'da

Antep

Gazi Antep'in ünlü Koçak Baklavaları ustası, Bandırma'da "Hacı İsmail Kanpolat" markası ile hizmete girdi.

Dünyaca ünlü Baklavası ile adından söz ettiren Gaziantep'in ünlü "Koçak Baklavaları" ustası Ali Kanpolat ve kardeşleri Bandırma inönü caddesi numara 4 te, yepyeni konsepti ile yeniden hizmete girdi.

Antep'in ünlü Baklavacı ailesi Ali, Akif, Eda ve Bekir Kanpolat 2014 yılından beri hizmet verdikleri İnönü caddesi numara 4 teki iş yerlerini yeniden dizayn ederek Baklava çeşitleri yanı sıra, Künefe, Katmer ve börek imalatı yanı sıra şerbetli tatlılar üzerine imaj yenilediler.

Antep'in kendine özgü tatlı çeşitleri ile Bandırmalıların damak tadına hitap eden Kanpolat kardeşler zemin satış, balkon ikram salonu olarak yeniden dizayn ettikleri "Gazi Antepli Hacı ismail Kanpolat tatlıları" iş yerlerinde bugün sundukları ikram çeşitleri ile bir kez daha kendileri ve meşhur tatlı çeşitlerinden bahsettirdiler.

"Gazi Antepli Hacı ismail Kanpolat tatlıları" salonu açılışını Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar yaptı, Gıda üreticileri ve lokantacılar odası Başkanı Hamit levent Gürer'inde hazır bulunduğu açlışta kurdelayı 4 sınıf öğrencisi Tuana Kutlu kesti.

Kaymakam Yazar, Baklavası ile ünlü Antep'in vazgeçilemeyen damak tadını Bandırma taşıyan Kanpolat kardeşlere teşekkür ederken, markalaşmış üzrünleri Bandırma piyasasında yerini almasının gelişmişlik ve ürün çeşitlemesindeki beklentilerin karşılığı olduğunu söyledi.

Daha sonra yapılan dua ile yeni işyerinin açılışı yapılırken, açılışa katılan Bandırma lokantacılar odası Hamit Levent Gürer, yaşanan pandemi ve ekonomik olumsuzluklara rağmen, büyük bir özveri göstererek iş dinyasına kapı açan tüm esnafları kutladığını, bu günlerde iş yeri açmak, personel çalıştırmak, vergi hükümlülüğünü idrak etmenin takdir edilecek davranış olduğunu vurgulayarak, bu davranışlarından dolayı Kanpolat kardeşleri kutladı ve hayırlı işler diledi.



NURCAN YOZGAT
11.07.2020 13:32:24
Hayırlı Olsun

Antep li
11.07.2020 21:14:09
Antep te bir gidelim dedik koçak a , fiyatlar aşırı yüksek Antep in en pahalı baklavacisi , lezzet o kadar iyi degil ama , ikram i sipariş verdikten sonra veriyorlar , çelebi oğlu öylemi hem lezzet daha iyi fiyatı da daha uygun , kapıdan girer girmez ikramlari geliyor sağolsun lar . Kalite farkı işte . Vay bandırmalınin haline .

Anahtar Kelimeler: Antep' damak Bandırma'
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli