Antrenör Uğur Kurt'un cesedine ulaşıldı

Antrenör Uğur Kurt

İskenderunspor kaleci antrenörlüğünü yapan Bandırmalı Uğur Kurt'un göçük altında cesedine ulaşıldı.

Asrın felaketi 7.7 ve 7.6 lık deprem ile başlayan can pazarı birçok aileyi sevdiklerinden ayırdı. 

7 gün süre ile devam eden kurtarma çalışmaları onlarca vatandaşımızın yeniden hayata dönmesi ile ailelerini sevince boğarken Bandırmalı Uğur Kurt için böyle bir şans söz konusu olmadı.

Şehrimiz eşrafından eski pazarcı esnafı merhum İsmail Kurt'un oğlu, merhum Turgay Kurt'un kardeşi - Bandırmaspor eski kalecilerinden, İskenderunspor kaleci Antrenörü Uğur Kurt yaşanan deprem de kurtarılamayarak göçük altında vefat ettiğini kulübü İskenderun spor açıkladı.

İstanbul'da yaşanan ailesi ve yakınlarının depremin ilk gününden itibaren kendisi ile irtibat sağlanamaması üzerine sosyal medya hesaplarından içinde bulunduğu konutun koordinatları verilse de, Uğur Kurt'a ulaşmak mümkün olmadı.

İçinde bulunduğu konutun çökmesi üzerine hayatını kaybeden Uğur Kurt'un vefatı futbol dünyasında üzüntü ile karşılandı.  

Kaleci Antrenörü olarak 2004 yılında Zeytinburnuspor,  2006 yılında Galatasaray, 2015 te Sarıyer, 2016 da Boluspor, 2016 da Karagümrük, 2017 de Manisaspor, 2018 de İstanbulspor, 2022 de Başakşehir olmak üzere bir dönem Azarbeycan Milli takımında ve son olarak İskenderunspor'da görev yapıyordu.

2 Kız çocuğu babası, Deprem kurbanı olan Bandırmalı spor adamı Uğur Kurt'un cenazesinin 13 Şubat Pazartesi günü ailesinin yaşadığı İstanbul Beylikdüzü'nde toprağa verileceği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Antrenör ' cesedine ulaşıldı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı