Anwil, galibiyetini yorumladı

Anwil, galibiyetini yorumladı

Banvit Başantrenörü Ahmet Gürgen : ?Maçın sonunda kargaşa çıkarttık ve bu kargaşada kaybolmadık. Bu şekilde maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum.?

Banvit Başantrenörü Ahmet Gürgen :

?Maçın sonunda kargaşa çıkarttık ve bu kargaşada kaybolmadık. Bu şekilde maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum.?

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6, hafta karşılaşmasında Polonya temsilcisi Anwil takımını 75-68 mağlup eden Banvit´in Başantrenörü Ahmet Gürgen maçın ardından yapılan basın toplantısında yeni transfer McKenzie´nin ilk maçı olduğunu ve sadece 2 antrenmanla sahaya çıktığını söyledi.

Gürgen şunları aktardı:

?Tolga da antrenmanlara çıkamamıştı. Yani 2 tane takımla az antrenman yapan oyuncuyla sahaya çıktık. Her ikisi de uzun süreler sahada kaldı. Ekibim ve benim için zor bir gündü çünkü setleri istediğimiz gibi sahaya süremedik. Organizasyonun içinde doğru şekilde kullanamadık. Özellikle uzunlarla hücumda skor bulduk ve oralarda kalabildik. Maçın sonunda rakip takım organizasyon eksikliğimizden faydalandı. Savunma değiştirerek bize karşı devamlı avantaj sağlamaya başladı. Uzunlarımızın kötü günüydü. Onlardan katkı alamayacağımızı anladığımız zaman kısaldık ve kargaşa yaratmaya çalıştık. Sahada avantajı almaya çalıştık. Böyle bir hamle yaptık ve üçüncü periyodun sonuna kadar çok iyi oldu. Maçın sonuna kadar onlar bir hamle yaptı biz bir hamle yaptık ve oyun ortada gitti. Cem de her zaman olduğu gibi ciddi katkı sağladı. Maçın sonunda kargaşa çıkarttık ve bu kargaşada kaybolmadık. Bu şekilde maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum.? dedi. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Anwil galibiyetini yorumladı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli