Abdulhamit `in koltuğuna oturdu.

Abdulhamit `in koltuğuna oturdu.

Erdek`i tanıtımında fahri misyon üstlendi.

Ünlü pop sanatçısı Serdar Ortaç, Erdek`te gerçekleştirdiği yılın konseri ardından, Erdek ile ilgili düşüncelerinde olumlu yansımalar oldu.

Ertek`te gerçekleştirdiği yılın konseri ardından istirehate çekildiği Ağrigento Otel`de 31. Ağustos`ta dostları ile birlikte olan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Erdek`in tanıtımında fahri misyon üstlendi.

Serdar Ortaç, Beraberindeki Mırız Otelcilik ve Turizm AŞ yönetim kurulu başkanı Osman Mırız, Aktive Müzik yapımcısı Bandırmalı iş adamı Nusret Uyar, SES dergisi genel yayın yönetmeni Hakan Solaker ve Erdek Turizm vakfı başkanı Mim. Atilla Özsaraç ile gerçekleştirdiği özel sohbette, Bugüne dek gidip gördüğü ve tanıtımlarında aktif rol oynadığı kentlere büyük katkısı bulunduğunu, Erdek`in bu anlamdaki eksikliğini giderme noktasında elinden geleni yapmak istediğini belirterek menejeri ile Eylül ayı program takvimi üzerinde yaptığı temas ardından 11-12 Eylül`de Erdek`e gelme sözü verdi.

Bandırma`lı müzik yapımcısı Nusret Uyar, Erdek`in geçmiş`ten günümüze yansıyan tarihi dokusu çevresinde yeni hazırlıyacağı bir albüme klip çekebileceğini vurgularken, Erdek Turizm Vakfı Başkanı Mim. Atilla Özsaraç özellikle kazı çalışmalarında sona yaklaşılan Zeytinliada`ya ziyaret teklifinde bulundu.

Serdar Ortaç 11-12 Eylül`de Erdek`e bu konuda özel bir gezi yapacağını ve bu ayrıntılarla özel olarak ilgileneceği sözünü verdi.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç daha sonra Mırız Otelcilik özel kolleksiyon müzesini gezdi.

Serdar Ortaç, Mırız müzesinde  Abdulhamit`in tahtına oturdu, Kılıcını eline aldı ve gözleri bir anda geçmişe daldı.

Ünlü sanatçı daha sonra yüzlerce eserin yer aldığı Müzede altın yazma kuran, Kabe`nin anahtarı, Firavun`un mumyası ve Atatürk köşesi ile yakından ilgilendi.

Serdar Ortaç fevkalade hazırlanmış müzenin düşünürü Osman Mırız`ı bu ilgisi nedeni ile tebrik ederken, kendisine ``baba`` diye hitap etti.

Serdar Ortaç Erdek`teki bu çok özel toplantısında, bundan sonra kente olan bakış açısının fahri bir hemşehri niteliğinde olacağını, yakın dostu İlhan Karadeniz`in Halikopter ile ulaşım katkısı vermesi ile sık sık Erdek`e gelmeyi arzu ettiğini söyledi.

Serdar Ortaç, Erdek`in İstanbul`a yakınlığı ve Doğal yapısı ile insana huzur veren ortamı bulunduğunu ve farklılıkları kendisine anlatan Bülent Ersoy`a bugüne kadar kulak vermemek ile nedenli hata etmiş olduğunu anladığını söyledi.







  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı