AR-GE 250 Yıldızları’nda Yemmak

AR-GE 250 Yıldızları’nda Yemmak

“Yemmak; makine, proses ve anahtar teslim proje çözümlerini tek merkezden yönetebilen Türkiye ve Avrupa’daki nadir üreticiler arasında

2013 yılından bu yana Türkiye’de Ar-Ge’nin nabzını tutan tek kaynak olan “Turkishtime Ekonomi ve İş Dünyası Portalı”nın her yıl yayınladığı Ar-Ge 250 Araştırma Raporu’nda 2019 yılı verilerine göre en çok Ar-Ge harcaması yapan firmalar sıralamasında ilk 500’e girerek 385. sırada yer almaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Türkiye’deki  1.200 Ar-Ge merkezi arasından ilk yılımızda büyük bir başarı örneği gösterip ikinci Ar-Ge 250 sıralamasında yer alarak “Sektörünün En Büyük Ar-Ge Merkezi” olma ünvanını da almaya hak kazandık.

Ar-Ge müdürümüz Eser DÖNMEZ ;

“Yemmak; makine, proses ve anahtar teslim proje çözümlerini tek merkezden yönetebilen Türkiye ve Avrupa’daki nadir üreticiler arasındadır. Bu bağlamda da Ar-Ge departmanı olarak; devlet hibe ve desteklerinden daha fazla faydalanarak, her yıl en az 4 Ar-Ge projesi tamamlamak ve Ar-Ge metodolojisinin sistematik hale getirilmesiyle son teknoloji ve yeni nesil sistem & çözümler geliştirilmesi gibi hedeflerimizi kısa vadede tamamlamış bulunmaktayız. 

Önümüzdeki dönemlerde de Ar-Ge yatırımlarına ayrılan bütçeyi arttırarak, her türlü bilimsel çalışmaya katılmak ve teknoloji üretebilen ve sektöründe uluslararası alanda en başarılı olan firmalar arasına girmek hedeflerimizden bir kaçıdır.”  diyerek yaşadığı haklı gururu paylaştı.

*“Türkiye Ar-Ge 250 Raporu”nda ülkemizde en çok Ar-Ge harcaması yapan, Ar-Ge personeline sahip olan firmalar ile en fazla proje yürüten, lisans ve lisansüstü eğitimli personeli istihdam eden, marka, patent, tasarım tescil ve faydalı model sayılarına göre ön plana çıkan Ar-Ge merkezleri sıralanmaktadır.



Anahtar Kelimeler: - Yıldızları’ Yemmak
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı