Araç filosu genişledi.

Araç filosu genişledi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarında kullanılmak üzere yeni bir TIR, Bandırma Belediyesi araç filosuna dahil edildi.

Bandırma Belediyesi hizmet ve çalışmalarına performans katacak yeni araç alımı yaptı.

Merkez mahallelerimizle birlikte 32 adet yeni Kırsal Mahallede yoğun bir şekilde sürdüren Bandırma Belediyesi,  hizmetlerini daha üst seviyelere çıkarmak ve daha hızlı şekilde gerçekleştirmesi sağlamak düşüncesiyle yeni 1 adet TIR, aldı.

Aracın Bandırma Belediyesi Hizmet Binası önünde incelemelerini Fen İşleri Müdürü Adil Becene ile birlikte gerçekleştiren Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediyenin Fen İşleri çalışmalarında kullanmak üzere yeni bir TIR´ı Bandırma´ya kazandırdıkları için mutluluk duyduklarını söyledi.

Mirza: ?Bandırma Belediyesi olarak hem merkez mahallelerimize hem de kırsal mahallelerimize birçok alanda hizmet götürüyoruz. Bu açıdan hizmetlerimizi daha kaliteli ve hızlı bir şekilde sürdürebilmek adına araç filomuzu imkânlarımız ölçüsünde genişletiyoruz. Son olarak Fen İşlerimizde özellikle asfalt çalışmalarında ve diğer çalışmalarda kullanmak üzere yeni 1 adet TIR´ı belediyemiz araçları arasında dahil ettik. Bandırmamıza hayırlı olsun? dedi. 



Anahtar Kelimeler: Araç filosu genişledi
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı