Aracı içinde başından vuruldu

Aracı içinde başından vuruldu

Erdek, Dedekorkut'ta kanlı infaz, askerden yeni dönen genç aracı içinde vuruldu.

Erdek'in çukuru olarak tanımlanan dedekorkut caddesinde meydana gelen silahlı olayda Mert Yükçüer (22) başından vurularak öldürüldü.

Cinayet olayı bugün saat 19.30 sularından meydana geldi. 11 Ocak 1998 doğumlu Mert Yükçüer (22) bir süre önve vatani görevini tamamlayıp, teskeresini alıp evine dönmüştü.

 

İddiaya göre Mert Yükçüer kendi kullandığı 16 NT 351 plaka sayılı beyaz Tofaş Şahin marka otomobili ileberaberinde üç arkadaşı olduğu halde mahalle turuna çıktı.

Araç ile bir süre dolaşan gençler Erdek'in çukuru olarak tanımlanan Dedekorkut caddesine geldiklerinde araç durdu ve bir el silah sesi akşam karanlığını yırtarak etrafa yayılırken otomobili kullanan Mert Yükçüer aldığı kurşun yarası ile olay yerinde hayatını kaybetti.

Olaya ilişkin ihbarın yapılması ardından dedekorkut caddesindeki olay yerine intikal eden 112 ekipleri ilk belirleme ile 16 NT 351 plaka sayılı otomobilin sürücüsü Mert Yükçüer'in hayatını kaybetmiş olduğu anlaşılması üzerine Cumhuriyet savcılığı talimatı ile Emniyet ekipleri olay yeri incelemesinde bulunup, cenazenin adli tıp'a sevkini sağlamanın ardından olayın yaşandığı 16 NT 351 plaka sayılı otomobil çekici vasıtası ile yetemin'e kaldırıldı.

Polis, Erdek'in "Çukur"u Dedekorkut cinayetinin faaillerinin peşine düştü.



Anahtar Kelimeler: Aracı içinde başından vuruldu
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli