Arife günü şehitlik ziyareti

Arife günü şehitlik ziyareti

İYİ'ler kısıtlı Bayram'da ilk ziyareti şehitlikte gerçekleştirdi.

Erdek İYİ Parti ilçe Başkanı Arif Demir eski bir ordu mensubu olarak Mübarek Ramazan Bayramının arife günü dini vecibelere uygun olarak ilk ziyaretini Erdek Şehitliğine gerçekleştirdi.

Başkan Arif Demir beraberinde Başkan yardımcısı Atilla Zeybek, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Geren ile ilk Bayram ziyaretini şehit'e gerçekleştirdi.

Başkan Arif Demir, ananevi gelenek ve dini vecibelere göre dini bayramlarda ebediyete intikal etmiş büyüklere saygı ve hürmet'ten ziyaret edilip bir fatiha ile hatırlanmaların ruh ve gönülzenginliği olarak gördüklerini vurgulayarak, "Bu anlayışla bugün Mübarek Ramazan ayını idrak etmenin şuhu içinde arefe günü Erdek şehitliğini ziyaret ederek aziz şehirlerimizin huzurunda bir kez daha saygı ve minnetle ruhlarına fatiha gönderdik, Allah tüm şehirlerimizin ruhunu şadetsin, yakınlarına sabır, kahraman gazilerimize ise sağlıklı uzun ömürler nasip etsin." dedi.

İYİ Parti Erdek ilçe Başkanı Arif Demir yaşanan dolaşım kısıtlaması nedeni ile normal Bayram ziyaretlerinde bulunamadıklarını, ancak telefon ile ulaştıkları büyüklere saygı ve hürmetlerini ulaştırarak Bayramlarını kutlamayı sürdürdüklerini kaydetti.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir yaptığı yazılı Bayram açıklamasında ise ;

"Bayramlar, millet olarak dayanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik duygularımızın en üst seviyede yaşandığı, sevgi, dostluk, kardeşlik ve manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği müstesna günlerdir. Bu bayramda COVID 19 sebebiyle Büyüklerimize ve küçüklerimize sarılamayacağız ama gelecekteki güzel günler için sosyal mesafelerimizi koruyarak konulmuş olan kurallara uymalıyız.

Bu vesileyle başta Şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere,

Mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutlar bu güzel günlerin ve Ramazan Bayramı’nın Cennet Vatanımız başta olmak üzere Türk ve İslam Âlemi ile bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum." dedi.



Anahtar Kelimeler: Arife şehitlik ziyareti
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli