Arlina'ya "Çok konuşma" cezası

Arlina

Bandırma Manşet'te canlı yayına katılıp, Bodrum, Marmaris olmanın turizm anlayışının bu yöntemle olmayacağını anlatan Arlina Turizm işletmecisi Kayra Başaran'a 28 milyonluk ceza geldi.

İlginç uygulama ülke turizminin beşiği olarak tanımlanan Erdek'te meydana geldi. Yönünü bacasız sanayi Turizm'e çeviren bir çok kent nitelikli Turizm'e yatırım yapmak isteyen işletmecileri baş üzerinde tutup, hayata geçirmek istediği projelerine yerel yönetim katkısı sunma sözü verirken, Erdek'te Belediye hakkında yapılan eleştirilere tahammülsüzlük göstermekle kalmayı abanın altında tuttuğu “Ceza” sopasını nasıl vuracağının hesabını yapıyor.

Bandırma Manşet olarak nitelikli turizm anlamında görüşlerine başvurduğumuz tüm işletmeler konu Erdek belediyesine geldiğinden açık ve net konuşmaktan imtina ediyorlar.

Bunun açık nedeninin ne olduğu belli olan Erdek'te Belediye zabıtası bakışını ve sözünü beğenmediği işletmelere ceza yazma noktasında adeta fazla mesai yapıyor. Bu anlamda zabıta ekibi yetersiz kalan Erdek belediyesi geçici "Mavi Erdek" kadrosunda sabah işe erken gelen personelin üzerine giydirdiği zabıta elbisesi ile adeta zamanla yarış yapıyor.

Tüm bunlar yetmezse Başkan Burhan Karışık bizzat gece kontrollerine çıkarak zabıta ekiplerine yönelik stratejik yönlendirmeler yapıyor.

Bu anlamda bir süre önce 14.ooo. tl ceza kesilen Arlina Turizm işletmesine, dün Manşet'in canlı yayınına katılması ardından 28.ooo tl daha ceza makbuzu tebliğ edildi.

Sosyal demokrat belediyecilik anlayışından uzak bu uygulama adından not düşen Arlina işletmecisi Kayra Başaran, “Biz parayı cebimize koyup kaçmıyoruz, Tapusu bizde olmayan işletmeye 1 yılı aşkın süre içinde 30.000.000 tl harcama yaptık, daha da yapacağız, Turizm'in beşiği olarak tanımlanan Erdek'in ve tatilini Erdek'te geçirmek isteyenlerin Erdek'te görmek istedikleri sanatçıları bu kente getirmek adına çabamız devam edecektir.” dedi.

Kayra Başaran, “Ben giderim tesis kalır, kimse buraya yaptığı yatırımı sırtına alıp götürmez, yerel yönetimin içe dönük kaygılarını anlamak mümkün değil, zaten bu kendi söylemleri ile net bir şekilde anlaşılıyor.” dedi.



Kerim İmamoğlu
8.08.2023 18:57:46
%70 sosyal demokrat olan Erdek'in sağ siyasetin elinden alınamayan yerel belediyeyi 60 yıl sonra sosyal demokratlara altın tepsi ile sunan Mim. Hüseyin Sarı'nın siyasi mefta olarak gömmek isteyen rakipleri dahi sizin yaptığınızı yapmadı. Hadi oradan. toplanmışsınız sağırlar-körler seçim kazanacaksınız... Bu kafa ile havada bulut.. sizde bu işi UNUTUN!...

Anahtar Kelimeler: Arlina' " konuşma" cezası
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı