Arma hakkını aldı.

Arma hakkını aldı.

Bandırmalı Ali Pulat, Çanakkale´deki iş yerinde kullanmak üzere Bandırmaspor´un arma hakkını aldı.

Profesyonellik anlamında basamakları bir bir atlayan Bandırmaspor lisanslı ürün uygulamasından sonra iş yerinde Bandırmaspor´un armasını kullanmak isteyen Ali Pulat´a sicil hakkı verdi.

/resimler/2017-1/19/0118120061765.jpg

Aslen Bandırmalı olup, Çanakkale de "10 buçuk" adı altında tekel bayii işletmeciliği yapan Ali Pulat işyerinde Bandırmaspor amblemini kullanmak üzere Bandırmaspor´a talepte bulundu.

Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastan profesyonellik noktasında bir bir ardına hayata geçirdikleri aşamaların, lisanslı ürünler noktasında izin ve onay verilmesi konusunda ilk resmi talep olan Çanakkale firması "10 buçuk" tekel bayii işletmesi sahibi Ali Pulat´a kullanım hakkı verdiklerini açıkladı.

Bandırmaspor ile Çanakkale "10 buçuk" tekel bayii arasında yapılan protokol ile kullanma hakkı verilen Ali Pulat başta Başkan Erhan Elmastaş olmak üzere kendisine yardımcı olan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken, takımın sosyal tesislerdeki antrenmanını da izleme olanağı buldu.

Ali Pulat, başta teknik patron Feyyaz Uçar ve ekibine başarı dileyip, takım oyuncularını tek tek kutladıktan sonra deplasman seyehatlarinde kesişen yolları Çanakkele ye düştüğü her daim emirlerinde ve hizmetlerinde olduğunu açıkladı.

/resimler/2017-1/19/0118348187179.jpg



Anahtar Kelimeler: Arma hakkını aldı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli