Adaylığını açıkladı

Adaylığını açıkladı

Ümit Yergal Başkanlık adaylığı için Gönen CHP deki görevinden istifa etti.

CHP Gönen İlçe Örgütü Yönetim Kurulu üyesi  Ümit Yergal  mahalli seçimlerde belediye Başkan Adayı olmak için partideki görevinden istifa etti.

Ümit Yergal gerekçeli istifa kararını sunarken Gönen’de bugüne kadar faal olarak görev üstlendiği ticari ve demokratik kitle örgütlerindeki aktif görevlerini tanımlayarak, konum ve pozisyonunun Gönen Belediye başkanlığı için yeterli olduğu görüşüne yer verdi.

1964 İzmir doğumlu Ümit Yergal, Hacettepe Üniversitesi, Zonguldak  Mühendislik fakültesi, makine bölümü mezunu olduğunu 1990-94 yılları arasında Jeotermal müdürü olarak görev yaptığı Gönen’de daha sonraki süreçte mesleğini serbest makine mühendisi olarak sürdürdüğüne işaret etti.

Gönenspor’da Genel Kaptanlık, ADD’de yönetim kurulu üyeliği, Özel sürücü kursunda Motor öğretmenliği, Halen Gönen İlçesi Tüketici hakları yönetim kurulu üyeliği ve CHP İlçe yönetim kurulu üyesi olarak, 2014 te yapılacak mahalli seçimlerde CHP den Gönen Belediye Başkan Adayı olmak için görevinden istifa ettiğini açıkladı.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli