Sanki Büyükşehir Belediye Başkanı

Sanki Büyükşehir Belediye Başkanı

Balıkesir`in MHP li Belediye Başkanı İsmail Ok, Bandırma`da Büyükşehir Belediye Başkanı gibi karşılandı.

Balıkesir`in MHP li Belediye Başkanı ismail Ok Bandırma`da Büyükşehir Belediye Başkanı gibi karşılandı.

Partisinin iftar yemeğine katılan Başkan Ok, beraberinde kurmayları, il Başkanı Bayram Çılgın ve bazı il yönetim çevresi yanı sıra Bandırma teşkilatı çevre ile birlikte geldiği bandırma Belediyesi Cumhuriyet alanı ramazan etkinlikleri konserinde THM sanatçısı Necdet Kaya`yı dinledi.

Başkan Ok`un Cumhuriyet alanına gelişide, gidişi de alkış yağmuru altında gerçekleşti. Başkan İsmail Ok`u konser alanında belediye Başkanı Sedat Pekel ile yardımcısı Dursun Mirza karşıladı.

Balıkesir Belediye Başkanı ismail ok`un Cumhuriyet alanına geliş ve gidişinde, Bandırma`da Anavatan ve Doğruyol kimliği ile tanınan kimliklerin yoğun ilgi göstermeside gözden kaçmadı.

Sık sık alkış yağmuru ile tezahürata hedef olan Başkan İsmail Ok oturduğu sandalye den kalkarak Bandırma`lılara sevgi selamı vermekle kalmayıp, çıktığı sahnede kendisine gösterilen ilgi nedeni ile teşekkür konuşması yaptı.

İsmail Ok, Balıkesir olarak Büyükşehir  sınırları içinde kalan herkese aynı mesafede, barışçıl, sevgi dolu, kucaklayan hizmet anlayışı ile yaklaşmayı kendilerini düstür olarak kabul ettiklerini söyledi.

Başkan İsmail Ok, Balıkesirspor`un PTT ligine çıkmasında Bandırma`nın katkısını unutladıklarını, bu başarı ile Bandırmaspor`unda kucaklaşmasını cani gönülden istediklerini söyledi.

Bandırma belediye Başkanı Sedat Pekel ve yardımcısı dursun Mirza`nın son derece nazik davranışları ile ortaya koydukları misafirperverlik halk tarafınmdan büyük takdir topladı.

CHP lilerin ve HMP lilerin bu yakın diyaloğuna diğer partililerinde katılması ile 2014 Mart`ında yapılacak Balıkesir Büyükşehir seçimlerinin uzlaşma konsensüsü gerçekleşti gözü ile bakıldı.




Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı