Bandırmaspor 5-2 Ç.Dardanelspor

Bandırmaspor 5-2 Ç.Dardanelspor

Bandırmaspor`dan pazar provası

2013 – 2014 Sezonu Spor Toto 2. lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Bandırmaspor bugün gerçekleştirdiği yeni sezon açılış töreni ardından, Spor Toto 2. lig  beyaz grup takımlarından Çanakkale Dardanelspor ile hazırlık müsabakası yaptı.

17 Eylül stadyumundaki özel karşılaşmaya mavi beyaz forma ile çıkan Bandırmaspor`da Emirhan, Davut, Müslüm, Celal, Serkan, Onur, Tayfur, İsmet, Ali Serin, Fırat ve Sinan ilk 11 de yer aldı.

İlk devresi 3-2 Bandırmaspor`un üstünlüğü ile kapanan karşılaşmada Bandırmaspor 2 si penaltıdan olmak üzere konuk ekip Çanakkale Dardanelspor`u 5-2 yendi.

Bordo beyazlı ekibin teknik patronu Hüseyin Yenikan, İkinci yarıda Emirhan`ın yerine Erhan, Onur`un yerine Timur Kosovalı, Tayfur`un yerine Lokman`ı, İsmet`in, yerine Zafer`i, Ali Serin`in yerine Ercan Göç`ü, Fırat`ın yerine İbrahim Ak`ı, ve Sinan`ın yerine Emre Kozak`ı oyuna dahil etti.

Bandırmaspor sezon açılışı ve Dardanel ile oynadığı özel karşılaşma ardından skor anlamında farkı yakalaması pazar günü oynayacağı sezon`un ilk karşılaşması Pazarspor müsabakası öncesinde büyük doping oldu.



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı