Maç sonrası ne dediler!...

Maç sonrası ne dediler!...

Balıkesirspor`un farklı skor serisi ardından görüşler.

Denizlispor teknik direktörü Serdar Dayat:

 ``Kötü oynadık``

Balıkesirspor’u tebrik ederim. Tecrübesiz bir takımız. Puan amaçlı Balıkesir’e geldik ama ilk yarıda rüzgarın da etkisi işimizi bozdu. Rakip baskılı oynadı. Oyunu istediğimiz gibi yönlendiremedik. Çok pas hatası yaptık. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Önemli olan mağlubiyetten ders çıkartmak. defansımızda hatalar sürüyor. Sonuçta kötü oynadık ve kaybettik..

Balıkesirspor teknik direktörü İsmail Ertekin:

``Oyuncularım görevini yaptı``

Takım olarak ilk yarıda baskıyı önde yaptık. Rüzgarın yardımı ile de üstünlük bizdeydi. Kazandığımız penaltı ile devreyi 1-0 bitirdik. İkinci yarıda oyunu daha çok istedik. Gelen ikinci golden sonra rahatladık. Pozisyonlar ürettik ve maçı 3-0 yaptık. Takım bütünlüğü içerisinde iyi bir mücadele veriyoruz. Aylardır çalışıyoruz. Çalışmalarımızın ürününü sahada görüyoruz. Futbolcu arkadaşlarım söylediklerimizi önce antrenmanda sonra sahada yapıyorlar. Denizli karşısında oyuncularım görevini yaptı. Kazandığımız için mutluyum.

Muhammet Reis: Galibiyet taraftarımıza armağan``

İlk iki maçımızı iyi geçmiştik ve bu maçtan da galibiyet istiyorduk. Tüm çalışmalarımızı galibiyet üzerine yapmıştık. Rakibimiz karşısında etkili oynadık. Taraftarımız her zaman ki gibi muhteşemdi. Bizi yalnız bırakmadılar. Galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz.

Rıza Efendioğlu: Çıkışımız sürecek``

İyi mücadele ettik. Galip geldiğimiz için mutluyum. Çıkışımız sürecek. Bizi 90 dakika destekleyen taraftarımız muhteşemdi. Onların desteği bize moral veriyor. 




Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı