EDREMİT'TE ZABITA HAFTASI” KUTLANDI

EDREMİT

Edremit Belediyesi Zabıta Teşkilatın 187'inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlanan ‘1–7 Eylül Zabıta Haftası' nedeniyle Şehit Hamdibey Meydanında Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Edremit Belediyesi ‘1–7 Eylül Zabıta Haftası’ çeşitli etkinliklerle kutlandı. Edremit Belediye Başkan vekili Engin Sağdıç, “Zabıtanın yetkili olduğu konularda esnafımızın ve halkımızın zabıta ekiplerine engel değil yardımcı ve destek olmalarını istiyoruz.

 Edremit Belediyesi Zabıta Teşkilatının 187’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlanan ‘1–7 Eylül Zabıta Haftası’ nedeniyle Şehit Hamdibey Meydanında Atatürk Anıtına çelenk konulması sonrası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

“Edremit Belediyesi zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler bölgede yaşayan vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşaması için gece gündüz demeden çalışıyor. Zabıtalarımızın daha iyi şartlarda çalışabilmesi için ilçe halkının zabıtalarımıza gerekli desteği vermeleri gerekiyor. Bu güzel şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için her yaştan insanımızın el ele vermesi gerekiyor” diyen Edremit Belediye Başkan Vekili Engin Sağdıç, “Zabıtanın yetkili olduğu konularda esnafımızın ve halkımızın zabıta ekiplerine engel değil yardımcı ve destek olmalarını istiyoruz. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, bundan sonra ki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. 

“Bu teşkilatın iki asra yaklaşan ömrüyle, halkımızın sağlığı ve huzurunun korunması anlamında büyük bir görev ve sorumluluk üstlenmiştir. Bizlerin bu görev ve sorumluluk bilinci içerisinde vatandaşlarımızın da desteğini alarak, toplumsal hayatın sağlığı ve huzuru için çalışmalıyız” diyen Edremit Belediyesi Zabıta Müdür Vekili Esengül Altınöz, Zabıta Teşkilatının ülkemizin en köklü kurumlarından biri olduğunu vurguladı.

Zabıta Teşkilatının 187’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle Edremit Belediye Zabıta Müdür Vekili Esengül Altınöz, Zabıta Amiri Tahsin Başaran, Zabıta Komiserleri Cemal Sözer, Çoşkun Öz ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Belediye Başkan vekili Engin Sağdıç’ı’ makamında ziyaret etti.

Tüm Zabıta Teşkilatının araçları ile birlikte şehir turunun ardından ebediyete intikal etmiş olan meslektaşlarının adına Edremit Belediyesi önünde Lokma Hayrı büyük ilgi gördü. Enver DOLGUN



Anahtar Kelimeler:
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false