Tayfun sert esti.

Tayfun sert esti.

1. Küme`nin G.Sarayı, Çelikspor; 3, F.Bahçesi, Tayfunspor; 4

Ligin ezeli rekabetini renkleriyle 1. kümeye taşıyan Bandırma`nın  sarı kırmızılı ekibi Çelikspor ile Gönen`in sarı lacivert ekibi  Tayfunspor`un mücadelesini burun farkı ile konuk ekip kazandı 3-4

Stat: Bandırma Arena

Hakemler:  Bilal Gölen *** Ali İlksen Demirözer *** Fatih Dayı ***

ÇELİKSPOR;  Mehmet KOKOLA ** Serkan AKVER ** (Ufuk ÖKSÜZ**) Kemal YILMAZ ** Çağdaş ASLAN ** Akın UMUT *** Görkem YAVUZ *** (Emre KAHRAMAN **) Sonkan CANKURT ** Selçuk YILDIZ ** Teyfik Can ÖZBAY ** Cenk ARICAN ** (İlhan KILIÇ **) Erdi SEVİM ** (Ufuk ÖKSÜZ**)

ANTRENÖR: Sebahatin AYDIN

TAYFUNSPOR:  Murat GÜNGÖR ** Fatih AYDOĞAN ** Umut YEGEN **( Aydın SOLGAN **) Emrah TÜRKAY ** Barış ŞENTÜRK ** Enes CAN ** Seyhan DUYMAZ** Samet YÜREKLİ ** (Selçuk TATLI**) Hakan ÖZMİZİN ** Mustafa KUŞÇU ** (İsmail YAKAR**) Özgür YILMAZ **

ANTRENÖR: İbrahim TURAN

GOLLER: Dk.9 Özgür YILMAZ (TS),   Dk.10 Teyfikcan ÖZBAY (ÇS),  Dk.25 Samet YÜREKLİ (TS),  Dk.37 Sonkan CANKURT (ÇS),  Dk.65 Seyhan  DUYMAZ (TS), Dk.79 Özgür YILMAZ (TS), Dk.88 Ufuk ÖKSÜZ (ÇS)

      ***                   ***                ***

Ligin ilk haftası saha ve seyircisi önünde Edincikspor`a 2-0 yenilen Tayfunspor, prestij deplasmanı Bandırma`da Çelikspor ile adeta gol düellosu yaşadı.

Bandırma Sanayi Arenadaki karşılaşmaya tam kadro çıkan ezeli rakiplerin kıyasıya mücadelesi izleyenlere de keyif verdi.

Karşılaşmaya golle başlayan taraf Tayfun oldu. Tayfunspor`un sol açığı  Özgür 9.dakikada takımını 1-0 öne geçirirken Sarı kırmızılı ekip santra sonrası bu gole Teyfik Can ile cevap verdi 1-1.

Sarı lacivertli ekip`in gol yollarını zorlaması 25 dakikada netice getirdi ve bu dakikada Samet skoru 1-2 yaptı.

37. Dakikada Çelikspor bu gole Sonkan ile cevap verdi 2-2 ve ilk 45 dakika bu eşitlikle kapandı.

2.devreye galibiyet için çıkan taraflardan Tayfunspor 65. dakikada Seyhan ile bir kez daha öne geçti 2-3 ve karşılaşmanın bu dakikalarında üstünlüğünü koruyan Tayfun 79 dakikada Özgür ile farkı 2 ye çıkarttı 2-4.

Karşılaşmanın sonlarında tempo yükseldi ve Çelikspor tüm enerjisini toplayarak rakip kale önündeki gol arayışlarını Ufuk`la sonuçlandırdı 3-4. Çelikspor`un bu dakikalardaki üstünlüğü beraberliği yakalama arzusu bir gol getirse de karşılaşmanın hakemi bu  pozisyonu kaleciye şarz olarak niteleyip golü geçersiz saydı ve karşılaşma 3-4 Tayfunspor`un üstünlüğü ile sonuçlandı.

 



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli