MHP`den Erikli çıkartması.

MHP`den Erikli çıkartması.

MHP Başkanı Karani Erkul: `Allayıp, pullayıp, barış gönüllüsü yaptılar.``

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul ve yönetim kurulu üyeleri seçim gezileri kapsamında ilçeye bağlı Erikli Köyüne gitti.

Erkul, burada yaptığı konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 yıldır kan içen bedenlere mermi sıkan topraklarımızı ayırmayan çabalayan insanımızı gasp etmeye çırpınan evlatları öksüz,gelinleri dul bırakan alçakları allayıp pullayıp barış gönüllüsü yaptığını söyledi.

Bu süreçte partilerinin hedefe koyularak terörün bitmesini istememekle itham edildiğini dile getiren Erkul “bu sözler milletimiz tarafından ibretle izlenmektedir. Bizim terörün bitmemesini istemekle,şehitlerin gelmemesine üzülmekle suçlanmak için bir insanın aklını BOP’a ipotek etmiş olması gereklidir “diye tepki gösterdi.

Erkul şunları söyledi “Şehitlerimizden,gazilerimizden helallik almadan teröristlerle tokalaşmaya ve helalleşmeye yönelinmesi kimlerin kandan,ölümden ve şiddetten istifade ettiğini ortaya koymaktadır. Bizler aziz şehitlerimizin hatıralarını,gazilerimizin mübarek mücadelelerini muhterem analarımızın beklentilerini bağrımıza basarak kimseye çiğnetmeyeceğiz”




  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı