BJK, Kindar siyasete kurban olduk

BJK, Kindar siyasete kurban olduk

Bandırma`ya yapılacak salon parası Trabzon ve Erzurum`a gitti.

Bandırma Beşiktaşlılar derneği ve Bandırma Beşiktaş, Gençlik ve spor kulübü olarak 2013-2014 yılı sezonunun başlaması nedeni ile Basın mensupları ile bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında konuşan Başkan Şeref Figen,  Voleybol kızlarda, Minik bayanlar, Yıldız bayanlar, Genç bayanlar ve A takım olmak üzere 4 kategoride faaliyet gösterdiklerini ve bu proje içinde Bandırma`da eğitim öğretim gören yaklaşık 200 gence spor olanağı tanıdıklarını söyledi.

Başkan Figen, bu sezon Futbol da` da, gençler kategorisinde mücadele etmek istediklerini belirterek bunun U- 12 Gençler ligi olduğunu söyledi.

Başkan Şeref Figen, konuşmasında düşündükleri, yaptıkları ve yapacakları konusunda kendilerinden destek istedikleri siyasilerden de sözünü esirgemedi.

Sporcusu olmayan 20 Binlik Erdek`e spor salonu

Başkan Figen, Kara Ali Acar kapalı spor salonunun Banvit`e devri sonrası Bandırma`da salon krizi yaşandığını, Milli Eğitim bünyesinde yapılan bir salonun dere yatağında, bir diğerinin ise rantabl olmadığını, Salon sporu yapan kulüplerin tek antrenman ve oyun salonunun ŞMG olduğunun altını çizerek, Onunda ödenek yetersizliğinde  kaloriferlerinin yakılamadığını söyledi.

Bandırma Belediye tarafından Korozman`da, yeri bağışlanmış olmasına rağmen, üstteki kavga nedeni ile Manyas`a kaydırılan spor salonu hikayesinin Bandırma için uygulanan kindar siyasetin uzantısı olduğunu söyledi.

Başkan Figen, bu noktada kifayetsiz spor alanlarında, spor yaparak başarı beklenen çocukların Bandırma Beşiktaş Gençlik ve spor kulübü çatısı altında büyük emek ve çaba sarf edilerek yarınlara hazırladıkları, Bu Gençlerin sportif olanaklara kavuşmasında kim üzerine düşen görevi yapmıyorsa ilk seçimde gereği yapılacaktır.`` dedi.

 

 



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı