Gönen, amatörleri sentetik halı sahayı bekliyor

Gönen, amatörleri sentetik halı sahayı bekliyor

Gönen`de,Spor toto genel müdürlüğü katkıları ile yapılan sentetik halı saha verilen sürede tamamlanamadı.

Amatör futbol yapılanmasında önmeli potansiyele sahip Gönen yetersiz spor alanları noktasında yapılan çalışmaların ağr aksak yürümesi sıkıntıyı arttırıyor.

Gönen`de Spor toto genel müdürlüğü tarafından flanse edilen, Gönen Belediyesi tarafından emanet usulü yaptırılan amatör futbol sentetik halı sahası yapılan planlamada liglerle birlikte hizmete girmesiydi.

Kifayetsiz futbol alanlarında mücadele veren Gönen amatör takımları fiziksel etkilenmeden, güvenlik zafiyetine uzanan olumsuzluklar nedeni ile bir türlü gerçek performanslarını ortaya koyamıyorlar.

Sezon başında devreye alınması beklenen yeni sentetik halı sahanın tamamlanması noktasında ağır aksak yürümesi, sahayı aydınlatacak ışıkların açılış yapılmadan deforme olması, Saha zemini bitmesine rağmen kenar bandı düzenlemesi, Soyunma odalarının çıkma alimünyum doğrama ile statik yapıya değilde, Doğramaya uyarlanan bir proje olması beklentileri hayal kırıklığına uğrattı.

Gönen, Spor toto sentetik halı sahasının hizmete girmesi ile başta Gönen Belediyespor olmak üzere, Tayfunspor, Sarıköyspor, Havutçaspor, Gündoğanspor, Tuzakçaspor, Hasanbeyspor, Karşıyakaspor, Paşaçiftlikspor, Havutçaspor, Misakçaspor`un yanı sıra okul takımları bu sahadan istifade edecek.

Gönen`de spor camiasında geç kalınmış bir proje ile beklentileri karşılayacak yeni sentetik halı saha`nın hali hazırda, Soyunma odalarının kenar betonu, sıhhi tesisat ve güvenlik çiti ve sahaya giriş yolu bulunmuyor.





Futbolcu genç
28.12.2013 19:00:39
Gönenlilere ve takımına hayırlı olsun

mustafa türkay
29.12.2013 11:06:07
futbol sahası olmayan köy takımlarına iyi oldu.sahası olanlarda kış aylarında çamur içinde oynuyordu.yapımında hizmeti ve emeği geçenlerden ALLAH razı olsun.

Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı